• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

seno_seno ve elagöz arkadaşım güle güle kullanın..carte d'or kitapçığı ne kadar zamanda geliyor?yani ne zaman kazandınız ve kaç günde geldi?cevaplarsanız sevinirim.çatlıycam yoksa.............

:18::18::18:

canım kazanalı 1 ayı geçti sanırsam ama ptesiden beri dağıtım yapılıyor benimki dün geldi mesela içindekiler pek matah bişi diil ama kitabın gösterişi güzel:26::26::26:

seno_seno ve elagöz arkadaşım güle güle kullanın..carte d'or kitapçığı ne kadar zamanda geliyor?yani ne zaman kazandınız ve kaç günde geldi?cevaplarsanız sevinirim.çatlıycam yoksa.............

:18::18::18:

sağol canım.1 ay olmadı herhalde.ama kazananlara vermeye başlamışlar sanada gelir kazandıysan

kızlar uzun süredir siteye giremiyordum,herkes nasıl? Kargocular neler yapmış öyle.Artık kazansak da elimize ulaşmayabilir anladığım.Mesela Kühne soslarınız geldi mi benim hala gelmedi.Ve bu aralar nelere yoğunlaştınız,nelerin kampanyası var?

Bu özel bisikleti kazanmak için Dockers bültenine üye olabilirsiniz.
10 Nisan'a kadar formu dolduran herkes bisiklet çekilişine katılmaya hak kazanıyor.

buraya tıklayın
:3:

Kızlarçok ilginç bişey oldu kühneden bana sos gelmişti 1 ay önce falan.

az önce aras kargo geldi bana tekrardan kühne sos yollamıslar:1:

yanlıslık yok değil mi dedim,hayır dedı kargocu ısım soyısım tc no kontrol etti yanlıslık yok dedi.

acaba ben tesekkur maılı atmıstım ondanmı tekrar yolladılar anlamadım.:1:

2 şişe oldu

yanlıslık yok değil mi dedim,hayır dedı kargocu ısım soyısım tc no kontrol etti yanlıslık yok dedi.

2 şişe oldu

:1::1::1:

:1::1:

:1:

seni günün talihlisi ilan ediyorum cnm :)

güle gülee sosla salatalarını :13:

Omoda yarısma bugün sona erdi diyor.

Bugünün sorusu cıkmadıkı nasıl oluyor?

2 şişe oldu
kühne ikinci kez sos dağıtımına mı başladı ki :53:
fazla sos göz çıkarmaz canım :1::1:
afiyet olsun :56:

Back
X