• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Minişler - Hangi Blythe Senin Tarzın...

Sürpriz Miniş kazanan Minişseverler 25 Mayıs tarihinde www.minisler.com'da açıklanacak.
*Birden çok katılımlarda ilk katılım dikkate alınır.
*Hediyeler için ilk 5000 katılımcı dikkate alınacak, her 50. katılımcı ödül kazanacaktır.
*Kazanan kişilere hediyeleri kazananlar açıklandıktan sonra bir ay içinde yollanacaktır.

www.minisler.com - Hangi Blythe Senin Tarzın?

Molfix CarrefourSa Molfix Kampanyası çekiliş hediyeleri
Büyük Ödül
1 adet FORD FOCUS C MAX Trend 1.6i 125 PS
10 adet KRAFT TOUR Travel Sistem

Kampanyaya katılım koşulu olarak Carrefour Axess ve CarrefourSA Plus Kart sadakat kartları kullanılacaktır. CarrefourSA Hipermarket ve CarrefourSA Expres noktalarında Carrefour Axess ve CarrefourSA Plus Kart ile yapılacak her Mollfix markalı bebek bezi alışverisine bir çekiliş hakkı verilecektir. Üyelik bilgileri eksik ve kayıtlı olmayan tüketiciler kampanyaya katılamayacaklardır.

05.04.2011
30.04.2011
18.05.2011
Radikal, 24.05.2011

18 yaşından küçükler katılamaz.

CarrefourSa Molfix Ford Focus Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 15/03/2011 ; B.07.I.MPİ.0.13.00.02.401.02.99-627-2428 sayılı izin

quppon.com quppon.com üyelerine 99 adet iPad2 veriyor!
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
1 adet iPad 2 (Her 10000 . Kişi)
1 adet Blackberry Curve (Her 2500.Kişi)
1 adet Sony DSCTX9 Fotoğraf Makinesi (Her 5000.Kişi)

Kampanya, 4 Nisan 2011- 22 Nisan 2011 tarihleri arasında devam edecek ve 22 Nisan saat 15.00’ de sona erecektir. Kampanyaya katılmak için, quppon’a üye olmanız ve en az 10 arkadaşınızı davet etmeniz gereklidir. Üyelik işlemi mail aktivasyonu ile tamamlanır. E-posta aktivasyonu yapılmamış girişler ile 10 kişiden az davet yapan üyeler kampanyaya katılamaz. Kampanya kapsamında, her 2500. üyeye Blackberry Curve 8520, her 5000. üyeye Sony DSCTX9 Fotoğraf Makinesi ve her 10.000. üyeye Apple iPad 2 hediye edilecektir. Aynı anda birden fazla ödüle hak kazanan üyeler, hediyelerden sadece birini alabilirler. Kazanılan ürünlerin teslim süresi kampanya bitiminden itibaren 60 gündür. Ürünlerin temin edilememesi durumunda quppon, ürünleri muadil ürünler ile değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, üyelik işlemleri tamamladıktan sonra quppon’a her gün en çok arkadaşını davet eden ve davetleri aktivite edilen 5 kişi, Boğaz’da çift kişilik yemek hakkı kazanır. Tıkla ve hemen katıl !

quppon
04.04.2011
22.04.2011
quppon web sitesi, 22.04.2011

kızlar maggi sayfasındaki corbalardan birini yapın resmini cekin orda yazıyo detaylı bilgi hediye paketi var 100 kişiyle sınırlı cabukkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
carte dor yarışması sona mı erdi?ermediyse linki paylaşır mısınız?
Yarışma devam ediyor katılabilirsin.Linkini vermenin yasak olduğu sitede yarışma :26:

kızlar olay krem hangi kargoyla geliyor benimki hala gelmedi bende denedimbiliyorum a mail attım kayınvalidemin adını yazmışlar bu kişye teslim edildi diye kayınvaldem de gelmedi diyor ne yapcam ben şimdi
hangi kargoyla geliyorsa bi arayıp sorayım bari
canım kurye ile geliyor.Tele kurye idi sanırım :34:

arkadaşlar omo dan nasıl hediye kazanabilirim...sitesinden giriyom ama bulamıyorum
yardımcı olurmusunuz
Omonun yarışması kendi sitesinde değil.Yarışmanın olduğu sitenin linkini vermek yasak :50:

Yarışma devam ediyor katılabilirsin.Linkini vermenin yasak olduğu sitede yarışma :26:

canım kurye ile geliyor.Tele kurye idi sanırım :34:

Omonun yarışması kendi sitesinde değil.Yarışmanın olduğu sitenin linkini vermek yasak :50:

carte dor un cevabı ne :26: yeni pastayı tahmin edin diyor,biilemedim:84:

Back
X