Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kargo parası varmıdır
Dergimiz bir de kampanya sürpriziyle geliyor…
Derginin içindeki 3 yazının sonunda kampanya kodları bulunuyor. 3 kampanya kodunun hepsini bulup Dergi Kampanyası | YeniOyuncaklar adresindeki “Oyuncak Çekiliş Formu”nda işaretleyin, aşağıdaki hediyelerin sahibi olun.
15 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında verilen hediyeler;
1 kişiye Miki Fare Klüp Evi Zıp Zıp
10 kişiye Çin Satrancı
10 kişiye Tipp Kick Classic
01 Mayıs- 15 Mayıs tarihleri arasında verilen hediyeler;
1 kişiye Tamirci Manny Yapbozu
10 kişiye Çin Satrancı
10 kişiye Tipp Kick Classic
FFAA MMAS FFAZ
cevaplar buymuş
güle güle kullansın bebeğin
baby star baya hızlı bana da çok çabuk gelmişti![]()
denemek bedavadan nescafe gold kazanmışım kargo yarın elime ulaşacakmışben çok sevdim denemek bedavayı 1 ay içerisinde 3. promosyon ürünüm
![]()
tebriklerdenemek bedavadan nescafe gold kazanmışım kargo yarın elime ulaşacakmışben çok sevdim denemek bedavayı 1 ay içerisinde 3. promosyon ürünüm
![]()
arkadaşım nasıl kazandın bende üyeyim oraya arda yorumda yapıyorum ama gelen giden yok![]()
tebrikler
o konuya bende cevap yazmıştım ama kazanamamışım
Denemek bedavaya aylardır yazıyorum henüz hiç birşey kazanabilmiş değilim![]()
o siteye üye olmak yetrlimi yoksa her ürün için bişeymi yazmak gerekiyor..
maggiden hediye paketi kazandım oleyyyyyyy:81:
![]()
maggiden hediye paketi kazandım oleyyyyyyy:81:
![]()
Kazandığım olay kremim hala elime ulaşmadı diye siteye mail attım, hiç tanımadığım birine teslim edilmiş ya:84: Verilen bilgilerdeki tlf numarasını aradım onlarda böyle biri yok, tanımıyoruz dediler.
Çok canım sıkıldı ya 1 aydır krem gelsin diye bekliyorum...
Ne yapayım ben şimdi kızlar, bir bardak suyu içtim ama, onu söylemeyin![]()
ay çok sinir bozucu bi durum insan hevesleniyo sonuçta ama sağlık olsun yenilerine kısmet artıkKazandığım olay kremim hala elime ulaşmadı diye siteye mail attım, hiç tanımadığım birine teslim edilmiş ya:84: Verilen bilgilerdeki tlf numarasını aradım onlarda böyle biri yok, tanımıyoruz dediler.
Çok canım sıkıldı ya 1 aydır krem gelsin diye bekliyorum...
Ne yapayım ben şimdi kızlar, bir bardak suyu içtim ama, onu söylemeyin![]()
kısmet canım üzülme
sonuçta eğlenmek için katılıyoruz oraya buraya.
çok ihtiyacın olan bir ürünse,alırsın piyasadan![]()
ay çok sinir bozucu bi durum insan hevesleniyo sonuçta ama sağlık olsun yenilerine kısmet artık![]()