kızlar google'dan sepetiko yazın üye olan herkese saat gönderiyolar kargo size ait 10tl sanırım
kargo parası var mıdır acaba
kargo parası var mıdır acaba
Baştan niye demiyorsunuz kızlar 10 tl kargo parası saatin değeri o kadardır zaten
kızlar benı telefonla aradılar sımdı adresı ve saatın rengını sordular
evet canım verdım alıcamseçeneğimiz varsa iyiymiş. bende alabilirim o zaman. yaza beyaz bi saat istiyordum. sen naptın verdin mi adresi alacamısın?
Arkadaşlar hevesiniz kırmak istemem ama bu saatler zaten 5*10 lira pazarda..
gerçi hepiniz görmüşsünüzdür tezgahlarda..
ben ttnet abonesi olduğum zaman hediye etmişlerdi inanın çok kalitesiz duruyor.
canım benim.kk bize reklam yapın demiyor.ama bütün gün başındayız forumun.reklam yapsak ne çıkar?? Mantık ta şu bence:hani bize ne reklamlardan diyoruz ya,ama kk da bu reklamlar sayesinde ayakta duruyor... Ayrıca korkacak birşeyde yok.çünkü burda sadece link vermeyin diyor.yani mesela ben cosmotürkte yarışma var dediğimde bu sorun değil.direk linki vermek yasak.eğer yanlış biliyorsam uyarın lütfen beni...
Canım bir de sakın beni yanlış anlama.senin şahsına özel birşey demiyorum.düşüncelerimi paylaştım sadece.yoksa seni üzmek,incitmek ne haddime...eğer kırıcı birşey yazdıysam şimdiden çok özür dilerim ..sadece nacizane düşüncem
Yazdıklarınızda kırmızı ve koyu yaptığım düşünceye sahip olmadığınızı UMUYORUM ! Aksi takdirde doğru sitede olmadığınızı düşünüyorum.
KK'nın ziyaretçi talebi yok En önemlisi reklama ihtiyacı yok ! Günde 175.000 ayrı kişi giriyor 1 milyonda sayfa görüntülemesi var ve günde 25.000 mesaj yazılıyor. Kendi dalında Türkiyenin en büyük sitesi olup Türk siteler arasında bağımsız sıralamada ilk 75 TÜrkçe site arasında yer almaktadır. Bizim reklama ihtiyacımız yok !
Duygu
En çıtır site editörü
evet canım verdım alıcam
tatlım bılıyorum oyle oldugunu dısardan da oyle bısı almak ıstesen aynı para barı onlar göndersinler dedım denemek ıstedım yanı cok bı beklentım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?