bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Arkadaşlar hevesiniz kırmak istemem ama bu saatler zaten 5*10 lira pazarda..
gerçi hepiniz görmüşsünüzdür tezgahlarda..
ben ttnet abonesi olduğum zaman hediye etmişlerdi inanın çok kalitesiz duruyor.

seçeneğimiz varsa iyiymiş. bende alabilirim o zaman. yaza beyaz bi saat istiyordum. sen naptın verdin mi adresi alacamısın?
evet canım verdım alıcam

Arkadaşlar hevesiniz kırmak istemem ama bu saatler zaten 5*10 lira pazarda..
gerçi hepiniz görmüşsünüzdür tezgahlarda..
ben ttnet abonesi olduğum zaman hediye etmişlerdi inanın çok kalitesiz duruyor.

tatlım bılıyorum oyle oldugunu dısardan da oyle bısı almak ıstesen aynı para barı onlar göndersinler dedım denemek ıstedım yanı cok bı beklentım yok

cnm sen de haklısın belki kendi adına ama arkadaş öyle bir yazmış ki... millet burda malum ste yazarak paylaşım yaptı feys için. sanki face burda biz böyle yazıyoruz diye reklam vermiyo kkya. ben hiçbiryerde feys reklamı görmedim ki zaten. adamların reklama ihtiyacı yok. haberlerde tvde bile millet açıkca bahsediyo. ben bunan bahsettim. hem cosmotürk yazdığında yasak olmuyo ama facebook ya da malum site yazınca paparayı yiyoruz. sence bu neden??

ben de bundan bahsediyorum işte. ihtiyacınız yok burdaki 3-5 kişinin yapıcaa reklama. ondan bu kadar olay olmasın istedim ben sadece. bu feys yasağı başladığından beri ben feysle ilgili hiçbirşey yazmadım. ben feysde dediğiniz gibi bir yazı yazsam feysdeki arkadaşlaıma alay konusu olurum ben. diğer arkadaşlarımı bilemicem. isteyen yazsın istemeyen yazmasın. link vermes de en azından bu topikte serbest olsun. sadece bu site takip edilsin aykırı bir link verildiğinde müdahale edilsin bence. tabii bnm düşüncem bu. dediğim gibi olmaz derseniz ben burda lin vermem olur biter. bu arada 30lira verip kk pro üyesi olmam benm prensibim bu ama tweette de feyste de arada takip ediyorum sizi. canım istediğinde yani. sonuçta eğlence amaçlı burdayım ben görevamaçlı değil. umarım daha da katlanır üye sayınız. ben memnunum forumdan. yanlış anlaşılmak istemem ama benm hayatım olmazsa olmazım değil.

evet canım verdım alıcam

tatlım bılıyorum oyle oldugunu dısardan da oyle bısı almak ıstesen aynı para barı onlar göndersinler dedım denemek ıstedım yanı cok bı beklentım yok

benide aradılar renk seçimi için. bende kabul ettim bugün yolluyorlarmış yarın yada sonraki gün gelir size bildiririm. bende öyle ahım şahım birşey beklemiyorum,zaten çok olsun ucuz olsun bir tarafım vardır,isabet oldu bu kampanya. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…