bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

canım benim.kk bize reklam yapın demiyor.ama bütün gün başındayız forumun.reklam yapsak ne çıkar?? Mantık ta şu bence:hani bize ne reklamlardan diyoruz ya,ama kk da bu reklamlar sayesinde ayakta duruyor... Ayrıca korkacak birşeyde yok.çünkü burda sadece link vermeyin diyor.yani mesela ben cosmotürkte yarışma var dediğimde bu sorun değil.direk linki vermek yasak.eğer yanlış biliyorsam uyarın lütfen beni...

Canım bir de sakın beni yanlış anlama.senin şahsına özel birşey demiyorum.düşüncelerimi paylaştım sadece.yoksa seni üzmek,incitmek ne haddime...eğer kırıcı birşey yazdıysam şimdiden çok özür dilerim ..sadece nacizane düşüncem

Yazdıklarınızda kırmızı ve koyu yaptığım düşünceye sahip olmadığınızı UMUYORUM ! Aksi takdirde doğru sitede olmadığınızı düşünüyorum.

KK'nın reklamını yapın derken ne demek istemişim lütfen dikkatlice okurmusunuz ? X Markanın sayfasına mesaj yazdığınızda bizimde KK'da Bedava Numuneler Paylaşım başlığımız var, facebook grubumuz xxxx, facebook sayfamızda xxxxx adresidir demeniz çok mu zor ? Bu başlığın Facegrubumuzun, face sayfamızın reklamını istedik çok mu oldu ?

KK'nın ziyaretçi talebi yok En önemlisi reklama ihtiyacı yok ! Günde 175.000 ayrı kişi giriyor 1 milyonda sayfa görüntülemesi var ve günde 25.000 mesaj yazılıyor. Kendi dalında Türkiyenin en büyük sitesi olup Türk siteler arasında bağımsız sıralamada ilk 75 TÜrkçe site arasında yer almaktadır. Bizim reklama ihtiyacımız yok !

canım benim.kk bize reklam yapın demiyor.ama bütün gün başındayız forumun.reklam yapsak ne çıkar?? Mantık ta şu bence:hani bize ne reklamlardan diyoruz ya,ama kk da bu reklamlar sayesinde ayakta duruyor...

Kısmen doğru, geçtiğimiz ay içinde site yöneticileri bir reklam görüşmesi yaptılar reklam anlaşması olumlu sonuçlanmadı. Şans eseri reklam görüşmesi yaptıkları firmanın elemanları KK'ya üye olarak ilgili kampanyanın reklamını buradan yaptılar. Sonrasında farklı kanallardan bu haber site yönetimine geldi. Keriz yerine konmuş olduk ! Bu sebeple de biz buradan sizi duyuruyoruz ama bizde buradayız mesajını vermek adına ilgili kampanya sayfalarına anti-reklam mesajları yazmanızı istedik.

Olay bundan ibaret ama yukarıdaki ilk 2 mesajdan da görüyorum ki al gülüm vergülümmüş herşey. Bu düşüncede arkadaşlar var ise doğru sitede olmadıklarını sizlerle paylaşmalıyım.

Bazı üyelerin kullanıcı isimleri Kırmızı yazılıyor bunun anlamını biliyormusunuz ? Bu arkadaşlar sitenin Pro üyesi arkadaşlar. 30 TL verip sitede pro üye oluyorlar, bir menfaatleri mi var bu arkadaşların ? Sayıları 1.000 civarında, Kart ne işe yarıyor ? HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR ! Kullanıcı isimleri kırmızı olsun diyemi aldılar kartı sizce ? SANMIYORUM !

Yaptıkları site yönetimine biz buradayız mesajı vermek, İlk başlarda Pro üye sayısı azdı çok güzel hediyeler yolladık. 10 TL kart ücreti ama bir kampanya yapıyorduk 150 TL'lik hediye yolluyorduk. Bizim bunda çıkarımız neydi ? HİÇBİRŞEY ! Bu üyelerimize teşekkürdü bu jestler.

Kaçınız biliyor bu site geçen sene her ay ücretsiz tüp bebek verdi ! Bu nasıl finanse edildi ? 1 çiftimizi balayına yolladık, hepsini bırakın KK'nın gücü nedir biliyormusunuz ?

Kazen'in 1 sözü ile Eti yarışmasında 5 birincilik alındı 15.000 TL değerindeki çek bakın nerelere harcanmış ?

http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-70.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html

çıkar varmıydı ? evet çıkar için yaptı o zamanki üyeler ama çıkarın yönü farklıydı

Şimdi buyrun dilediğiniz paylaşımı yapın ister facebook reklamı yapın ister başka site madem çıkar çatışması yaşadınız biz bölmeyelim

Duygu

En çıtır site editörü

Kaç kişi facebook sayfamızdan haberdar merak ediyorum, pro kart nedir kaç kişi biliyor !

Siteyi 10 sene önce ne amaçla kurdular peki bunu biliyormusunuz ?

Kaç kişi facebook sayfamızdan haberdar merak ediyorum, pro kart nedir kaç kişi biliyor !

Siteyi 10 sene önce ne amaçla kurdular peki bunu biliyormusunuz ?

face de hangisi sizin grup acaba o kadar cok kadınlar kulubu adlı grup warki adres ya da bır acıklama lutfennnnnnnnn

düşününce herkez haklı kendi içinde.İnsanlar emek veriyorlar böyle bi çalışma yapılıyor ve bizden tek bişey isteniliyor ve biz bunu yapmak istemiyoruz.
Bi düşünün arkadaşlar bu site sayesinde kimler neler kazandı ne numuneler geldi.Ben düşünüyorum ve çok güzel ürünler sahibi oldum.Ama ya bu site olmasaydı...
Ha ne olurdu bu siteden kazanmazdık başka site olurdu ama kendi adıma konuşuyorum çok hoş insanların çok hoş düşüncelerine sahip oldum.Başka sitede bu insanları tanıma fırsatım olur muydu bu düşünceleri aklımdan geçirebilir miydim meçhul...
Ben sadece bu siteye üyeyim.Ne editörüm ne editörlerden birini tanırım ama birazda olsa kendinizi onların yerine koyun.En azından deneyin...

eeee şımdı faceden bı adres weırsek oraya da kk nın adını mı yazalım soyut degıl lutfen somut örneklerle anlatırsanız daha cok anlasılacaktır dıger paylasımları nasıl yapacagız lutfen anlatınnnnnnn

tabıkı kapanmasını ıstemeyız ayrıca gelen hedıyelerde kk ya mınnet borcluyuz ama benım anlamadıgım mesela bıoder numune dagıtıyo dıyoruz ya da fırst te cekılıs war veya kuhne sosunda kanpanya war :44::44::44: orda kk ıle ılgılı ne yapabılırız edıtorden bı acıklama çünkü sanırım hıc bırımız hala ne yazacak nasıl yazacak annamadı

işte diyorum ya düşününce herkez haklı diye bende kimsenin anlamayışını kasdetmiştim sizlere hak verirken

İşte istediğim sorular gelmeye başladı

Bakın KK'nın gücü http://www.kadinlarkulubu.com/indir...lerkampanyalar-paylasim-583.html#post18683046

Görüyormusunuz TAKİP EDİLİYORUZ ! Nerede kime böyle bir açıklama yapılmış ?

Face'te neler yapabiliriz. Kampanyaları bilemiyorum Facebook üzerinde bu başlığın tanıtımını yapabilirsiniz arkadaşlarınıza bu sadece aklıma ilk gelen öneri. Kampanyalarda bazen yorum yazılmasına izin veriliyor orada aktif Kampanyaları KK Kampanyalar başlığından takip edebilirsiniz diyebilirsiniz.

Ne kadar bu başlık kalabalık olursa oylamalı anketlerde gücümüz o kadar büyük olur.

Neler yapabiliriz konusunda sizlerden fikir bekliyoruz benim aklıma gelenler yukarıda.

BIOLAGE için bir kampanyayı ben hemen buradan bile başlatabilirim, keza ABC Deterjan ile 100 üyemize muhteşem ürünler yolladık bunu da kısa sürede aktif edebilirim.

Ama bu başlığa baktığımda çıkarım yoksa ben yokum cümlelerini okuduğumda neden uğraşayım diyorum bende.....

Örnek Bunu Facebook ta paylaşın

Kod:
Kampanyalar KK'dan takip edilir !
http://www.kadinlarkulubu.com/indirimler-kampanyalar/406589-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim.html

gibi

Örnek Bunu Facebook ta paylaşın

Kod:
Kampanyalar KK'dan takip edilir !
http://www.kadinlarkulubu.com/indirimler-kampanyalar/406589-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim.html

gibi

Facebook kampanyalarında yorum olarak paylaşacağım.
Kadınlar Kulübü bedava numune ve kampanyalar sayfası sayesinde bir çok kampanyadan haberim oldu ve çeşitli ürünler kazandım.Bunların içinde küçümsenmeyecek değerde hediyelerde vardı.Bu sayfada sadece kampanya haberi numune haberi yok arkadaşlıkta var birlik beraberlikte var.Ben diğer forumlarda bunu göremedim.Bu sayfanın kapatılmasını asla istemem.Reklamsa onu da seve seve yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…