nasıl yani anlayamadım ben. özür dileyerek soruyorum. Yani facebook mu size biz burada yazıyoruz diye reklam vermiyor. Yani biz burada yazmasak bu site kadınar kulübüne reklam verecek. Biz de köstek oluyoruz. Yanlış anlaşılmasın ben uyarılardan sonra hiç bu siteye ait link vermedim ama bu söylenen de saçma geldi.
Hem ben başka yerde kk nın reklamını neden yapayım ki? Ne kazancım var? Reklam başına yüzde verin bana o zmn bakın nasıl da çatır çatır her yerde kk linkleri dağıtıyorum. Tanıdığım tanımadığım herkese hergün link atarım kkyla ilgili ama sizin beklediğiniz gibi benim de bir kazancım olmayacaksa ben de kknın linkini vermem. Millet dalga geçer zaten hiçbişi olmasa. Ne bu reklam mı yapıon diye.
Sırf biz burada isimlerini yazıyoruz diye de başka firmalar size reklam vermiyorsa bence saçma olur. Bu topikte link vermiyceksek nasıl duyurucaz numune ya da bedava ürün konularını? Sadece size reklam verenleri ayıklayıp onların linkini mi vericez.
Gerçekten çok özür diliyorum ama anlayamadım ben buradaki mantığı. Birşey paylaşmaya da korkar oldum topikte artık. Bu reklam konuları yüzünden eskisi kadar uğramıyorum bile.
kızlaarr malum sıteden vıvıdent bubble show a 2 kışılık bılet kazandımm
çok iyi yahayırlı olsun.. iyi eglenceler
kk nın reklamını yapınca biz birşey kazanmıyoruz ki KK kendi reklamını kendisi yapsın biz sadece üyeyiz biz diğer markalarında reklamını yapmıyoruz çünkü böyle bir gayemiz yok bizim için önemli olan yarışmalar ödüllü anketler numuneleri paylaşmak ben bir numune aldıysam buradaki arkadaşlarımada haber veriyorum onlarda yararlansın diye yada ödüllü bir anketi görünce onlarda yararlansın diye haber veriyorum.
Daha önceki sistem nasılsa aynı olmadlı link vermeği sonradan kk nın reklamı yapılmıyor diye yasaklamak çok ilginç.
Az önce bir şampuanın kampanyası bildirdi arkadaş ben googleden arattım bulamadım bu bundan sonra böyle devam edecek ve yavaş yavaş herkes başka sitelere yönlenecek. ben bile kaç zamandır buradayım ama birkaç gündür bu link mevzusus yüzünden başka siteleri araştırıyorum.
Neyse sizin kararınız
nasıl yani anlayamadım ben. özür dileyerek soruyorum. yani facebook mu size biz burada yazıyoruz diye reklam vermiyor. yani biz burada yazmasak bu site kadınar kulübüne reklam verecek. biz de köstek oluyoruz. yanlış anlaşılmasın ben uyarılardan sonra hiç bu siteye ait link vermedim ama bu söylenen de saçma geldi.
hem ben başka yerde kk nın reklamını neden yapayım ki? ne kazancım var? reklam başına yüzde verin bana o zmn bakın nasıl da çatır çatır her yerde kk linkleri dağıtıyorum. tanıdığım tanımadığım herkese hergün link atarım kkyla ilgili ama sizin beklediğiniz gibi benim de bir kazancım olmayacaksa ben de kknın linkini vermem. millet dalga geçer zaten hiçbişi olmasa. ne bu reklam mı yapıon diye.
sırf biz burada isimlerini yazıyoruz diye de başka firmalar size reklam vermiyorsa bence saçma olur. bu topikte link vermiyceksek nasıl duyurucaz numune ya da bedava ürün konularını? sadece size reklam verenleri ayıklayıp onların linkini mi vericez.
gerçekten çok özür diliyorum ama anlayamadım ben buradaki mantığı. birşey paylaşmaya da korkar oldum topikte artık. bu reklam konuları yüzünden eskisi kadar uğramıyorum bile.
canım benim.kk bize reklam yapın demiyor.ama bütün gün başındayız forumun.reklam yapsak ne çıkar?? Mantık ta şu bence:hani bize ne reklamlardan diyoruz ya,ama kk da bu reklamlar sayesinde ayakta duruyor...
Kaç kişi facebook sayfamızdan haberdar merak ediyorum, pro kart nedir kaç kişi biliyor !
Siteyi 10 sene önce ne amaçla kurdular peki bunu biliyormusunuz ?
face de hangisi sizin grup acaba o kadar cok kadınlar kulubu adlı grup warki adres ya da bır acıklama lutfennnnnnnnn
eeee şımdı faceden bı adres weırsek oraya da kk nın adını mı yazalım soyut degıl lutfen somut örneklerle anlatırsanız daha cok anlasılacaktır dıger paylasımları nasıl yapacagız lutfen anlatınnnnnnnYazdıklarınızda kırmızı ve koyu yaptığım düşünceye sahip olmadığınızı UMUYORUM ! Aksi takdirde doğru sitede olmadığınızı düşünüyorum.
KK'nın reklamını yapın derken ne demek istemişim lütfen dikkatlice okurmusunuz ? X Markanın sayfasına mesaj yazdığınızda bizimde KK'da Bedava Numuneler Paylaşım başlığımız var, facebook grubumuz xxxx, facebook sayfamızda xxxxx adresidir demeniz çok mu zor ? Bu başlığın Facegrubumuzun, face sayfamızın reklamını istedik çok mu oldu ?
KK'nın ziyaretçi talebi yok En önemlisi reklama ihtiyacı yok ! Günde 175.000 ayrı kişi giriyor 1 milyonda sayfa görüntülemesi var ve günde 25.000 mesaj yazılıyor. Kendi dalında Türkiyenin en büyük sitesi olup Türk siteler arasında bağımsız sıralamada ilk 75 TÜrkçe site arasında yer almaktadır. Bizim reklama ihtiyacımız yok !
Kısmen doğru, geçtiğimiz ay içinde site yöneticileri bir reklam görüşmesi yaptılar reklam anlaşması olumlu sonuçlanmadı. Şans eseri reklam görüşmesi yaptıkları firmanın elemanları KK'ya üye olarak ilgili kampanyanın reklamını buradan yaptılar. Sonrasında farklı kanallardan bu haber site yönetimine geldi. Keriz yerine konmuş olduk ! Bu sebeple de biz buradan sizi duyuruyoruz ama bizde buradayız mesajını vermek adına ilgili kampanya sayfalarına anti-reklam mesajları yazmanızı istedik.
Olay bundan ibaret ama yukarıdaki ilk 2 mesajdan da görüyorum ki al gülüm vergülümmüş herşey. Bu düşüncede arkadaşlar var ise doğru sitede olmadıklarını sizlerle paylaşmalıyım.
Bazı üyelerin kullanıcı isimleri Kırmızı yazılıyor bunun anlamını biliyormusunuz ? Bu arkadaşlar sitenin Pro üyesi arkadaşlar. 30 TL verip sitede pro üye oluyorlar, bir menfaatleri mi var bu arkadaşların ? Sayıları 1.000 civarında, Kart ne işe yarıyor ? HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR ! Kullanıcı isimleri kırmızı olsun diyemi aldılar kartı sizce ? SANMIYORUM !
Yaptıkları site yönetimine biz buradayız mesajı vermek, İlk başlarda Pro üye sayısı azdı çok güzel hediyeler yolladık. 10 TL kart ücreti ama bir kampanya yapıyorduk 150 TL'lik hediye yolluyorduk. Bizim bunda çıkarımız neydi ? HİÇBİRŞEY ! Bu üyelerimize teşekkürdü bu jestler.
Kaçınız biliyor bu site geçen sene her ay ücretsiz tüp bebek verdi ! Bu nasıl finanse edildi ? 1 çiftimizi balayına yolladık, hepsini bırakın KK'nın gücü nedir biliyormusunuz ?
Kazen'in 1 sözü ile Eti yarışmasında 5 birincilik alındı 15.000 TL değerindeki çek bakın nerelere harcanmış ?
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-70.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html
çıkar varmıydı ? evet çıkar için yaptı o zamanki üyeler ama çıkarın yönü farklıydı
Şimdi buyrun dilediğiniz paylaşımı yapın ister facebook reklamı yapın ister başka site madem çıkar çatışması yaşadınız biz bölmeyelim
Duygu
En çıtır site editörü
tabıkı kapanmasını ıstemeyız ayrıca gelen hedıyelerde kk ya mınnet borcluyuz ama benım anlamadıgım mesela bıoder numune dagıtıyo dıyoruz ya da fırst te cekılıs war veya kuhne sosunda kanpanya war :44::44::44: orda kk ıle ılgılı ne yapabılırız edıtorden bı acıklama çünkü sanırım hıc bırımız hala ne yazacak nasıl yazacak annamadıdüşününce herkez haklı kendi içinde.İnsanlar emek veriyorlar böyle bi çalışma yapılıyor ve bizden tek bişey isteniliyor ve biz bunu yapmak istemiyoruz.
Bi düşünün arkadaşlar bu site sayesinde kimler neler kazandı ne numuneler geldi.Ben düşünüyorum ve çok güzel ürünler sahibi oldum.Ama ya bu site olmasaydı...
Ha ne olurdu bu siteden kazanmazdık başka site olurdu ama kendi adıma konuşuyorum çok hoş insanların çok hoş düşüncelerine sahip oldum.Başka sitede bu insanları tanıma fırsatım olur muydu bu düşünceleri aklımdan geçirebilir miydim meçhul...
Ben sadece bu siteye üyeyim.Ne editörüm ne editörlerden birini tanırım ama birazda olsa kendinizi onların yerine koyun.En azından deneyin...
tabıkı kapanmasını ıstemeyız ayrıca gelen hedıyelerde kk ya mınnet borcluyuz ama benım anlamadıgım mesela bıoder numune dagıtıyo dıyoruz ya da fırst te cekılıs war veya kuhne sosunda kanpanya war :44::44::44: orda kk ıle ılgılı ne yapabılırız edıtorden bı acıklama çünkü sanırım hıc bırımız hala ne yazacak nasıl yazacak annamadı
eeee şımdı faceden bı adres weırsek oraya da kk nın adını mı yazalım soyut degıl lutfen somut örneklerle anlatırsanız daha cok anlasılacaktır dıger paylasımları nasıl yapacagız lutfen anlatınnnnnnn
Örnek Bunu Facebook ta paylaşın
Kod:Kampanyalar KK'dan takip edilir ! http://www.kadinlarkulubu.com/indirimler-kampanyalar/406589-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim.html
gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?