bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

aynen canım
bu arada annemı de uye yapmıstım soyledım kadın arıycak falan dıye aramıs kadın annem dıyokı kadının ağzının payını verdım bedava saat mı olur dıye
sanada yaranılmıyo yanı dedım

selam bol numuneli günler. bu face ile ilgili gerekli açıklama yapılmış.
nasıl arkadaşlarımızın blog sayfalarını birbirimiz ile paylaşıyorsak aynı şekilde kkdaki bu linki de öyle paylaşaibliriz...
Editörün dediklerine de katılıyorum.. biz kk ve başta kazen ile çok güzel şeyler yapıldı. :86: destek olduk ama köstek değil tüm kk ayaklandı ve o zamanki olaylarda bi süür üyesini kaybetti ama üzülmedi çünkü onlar destek olmadı sonunda da huzurevi projemiz gerçekleşti bu mükemmel bişeydi tarifi imkansız.

ciğerlerim canlarım bi kozmetik firmasına mail atmıştım numune için yaklaşık 10 dakika önce şimdi adresimi istediler.Numune göndericez diyolar bugün hemen
Gelsin hem adını vereyim hemde ne geldiğini söyleyim merakım kabardı bak şimdi :82:

canım yazını şimdi gördüm.cosmotürk yazınca yasak olmuyor da diğerini yazınca neden yasak diye sormuşsun bana..ben bilmiyorum cevabını,sadece ne anladıysam onu yazdım ben.zaten kapandı o konu.boşver kapatalım bu mevzuyu...

yo artık firma ismide vermeyeceksek hiç burada durmuyalım iyice suyu çıktı neyse arkadaşlar ben bir iki site buldum bu konularda olmadı oraya geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…