benide aradılar renk seçimi için. bende kabul ettim bugün yolluyorlarmış yarın yada sonraki gün gelir size bildiririm. bende öyle ahım şahım birşey beklemiyorum,zaten çok olsun ucuz olsun bir tarafım vardır,isabet oldu bu kampanya. teşekkürler.
kızlar konunun öznünü bulamadım saaqtleri nerden veriyorlar
nereye üye olmam gerekiyo:18:
google'a sepetiko yaz cıkıyo tatlım :)
kızlar üye olalı 2-3 saat oldu ama bana geri dönen olmadı siz ne zaman üye olmuştunuz?
kızlar üye olalı 2-3 saat oldu ama bana geri dönen olmadı siz ne zaman üye olmuştunuz?
cnm sen de haklısın belki kendi adına ama arkadaş öyle bir yazmış ki... millet burda malum ste yazarak paylaşım yaptı feys için. sanki face burda biz böyle yazıyoruz diye reklam vermiyo kkya. ben hiçbiryerde feys reklamı görmedim ki zaten. adamların reklama ihtiyacı yok. haberlerde tvde bile millet açıkca bahsediyo. ben bunan bahsettim. hem cosmotürk yazdığında yasak olmuyo ama facebook ya da malum site yazınca paparayı yiyoruz. sence bu neden??
yo artık firma ismide vermeyeceksek hiç burada durmuyalım iyice suyu çıktı neyse arkadaşlar ben bir iki site buldum bu konularda olmadı oraya geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?