bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Merhaba bayanlar
Sayfamızda ay sonuna kadar sürecek etiketleme yarışmamız var.3 kişiye ayakkabı hediyemiz olucak.
Tek yapmanız gereken ise 50 BAYAN arkadaşınızı etiketlemek bu kadar:)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

herkese iyi akşamlar

Facebook linklerini bu sayfada paylaşmak yasak link vermeyelim lütfen

kızlar bana da cuma günü baby stardan 2 tane bez geldi vaktim yoktu yazmaya şimdi yazayım dedim :) ama bioblas falan gelmedi ya

Merhaba

Görüyorum ki hala bizi anlamamışsınız. Bir malum site aşağı malum site yukarıdır gidiyor. Malum site facebook. Bu başlıkta site adının geçmeme amacı ne ! Sizinle daha önce paylaşmıştım ilgili kampanyada KK reklamı yapın orada yaptığınız paylaşımlara bu başlığın linkini verin burada da paylaşın demiştim bunu kimse yapmadı şimdi özel mesajla facebook reklamı yapıyorsunuz. Bu firmalar siteye reklam vermeye geliyorlar reklam anlaşması yaparken bakıyorlar ki gönüllüler zaten reklamı ücretsiz yapıyor ve birçok anlaşmamız bu sebeple iptal ediliyor. Sizde bize bilmeden köstek oluyorsunuz.

Merhaba bayanlar
Sayfamızda ay sonuna kadar sürecek etiketleme yarışmamız var.3 kişiye ayakkabı hediyemiz olucak.
Tek yapmanız gereken ise 50 BAYAN arkadaşınızı etiketlemek bu kadar:)

Buyrun 1 mesaj ve kendi reklamı.... Sözde 3 kişiye hediye verilecek ! Binlerce kişi etiketlenecek sizde sonra bu başlıkta yazacaksınız aaa bana çıkmadı....

banada kühne den salata sosu geldi uzun zaman olmuştu siteye üye olalı görünce ilk önce anlamadım ne olduğunu sonra hatırladım

merhaba bayanlar
bana bir bebek sitesindeki ankete katıldığım için bir anne-bebek firmasından %20 indirim kuponu geldi.Benim de bebeğim olmadığı için ihtiyacım yok,eğer ilgilenen olursa kod numarasını özelden verebilirim..

merhaba kadınlar kulübünün güzel bayanları :)

-------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki şahıs ısrarla kendı reklamını yapıyor.

istemıyoruz,kimseyıde etıketlemıyoruz.

editörün yazdıgı uyarıyı oku...

bırdahada tekrar tekrar aynı içerikte msj atma

Numüneleri gelen arkadaşlar güle güle kullansınlar.Ben de birçok siteye mail attım ama bana dönüş olmadı bu aralar şanssız günümdeyim galiba....

hangi site canım? ben ilgilenebilirim. ama önce incelemem lazım.ne zamana kadar geçerli kupon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…