bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

cuma günü falan bioblastan numune istemiştim bugün bilgilerimi istemişler yolladım bakalım ne zaman geleceeeek

niye bana hiç bişey gelmedi o kadar firmaya mail attım çekilişlere katıldım yok yok

bu sayfayı takip ediyordum uzun zamandır ilk katılımımı da glade e yaptım kızlar. tasarımımın adı gong. :81:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun inş mutluluklar dilerim
ben yeni kampanyalar bulamıyorum ama takip ediyorum sizleri
bu arada cosmoturk ün 5 arkadaşına tavsiye ettiğinde çekilişle makyaj ürünleri hediyesi var ama ben bir türlü zamanını anlayamadım katılıyorum ama çıkmadı bi siz de bakın isterseniz sürekli olan bir kampanya...
bebek comun da hediyeli anketleri oluyor onu takip ediyorum
tadımca nın kampanyası vardı bitti mi bilmiyorum bana gelmişti çok güzeldi:) kutusuna da takılarımı yerleştirdim:)
via-port ayın talihlisi var çekilşe katılıyorsunuz bana çıkmadı ama içimizden birine çıkabilir.
e kolay da ödüllü bilgi yarışması var zamanı olanlara tavsiye edilir
hmmm başka aklıma gelen yok
şimdiye kadar da bana; voiladan saç boyası (saçımı boyamam ama olsun) oğluma oyuncak minik hayvanlar (bebek comdan) oğluma phlips aventden bebek parfümü ve krem sarudan numuneler huggies molfix baby star dan numuneler bebek bezi mama vs geldi ayrıca kızlar eğer 50 tl lik lcwden bebek ürünü alırsanız uçurtma hediyesi var şirin bir uçurtma çocuğu olanlar düşünebilir.

he bir de avon un saç güzeli yarışması var ilgilenenler katılabilir pek bana göre değil zaten saçlarım da berbat:)

Bu arada yazmayı unuttum bana bugün Lansınoh numuneleri geldi.

bugün nasipli günümdeyim...milupadan mama süt bebeğim kitapçığı geldi doğadan dan büyülü bohça çayı geldi geçen hafta huggies babystar ve rozi numuneler yollamıştı.gelenler bu kadar:)) devamıda olur inşallah

huggies dağıtıma başladı demekki benim gelmedi henüzz

maşallah
Çayını afiyetle yudumla
huggies babystar milupa numunelerini de bebişin güle güle kullansın

çaylar için kargo ücreti ödedin mi

kızlar glade tasarım yarışmasında sadece 25 tasarımı görmemizin nedeni oyumuzun az olmasından mı kaynaklanıyo acaba??:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…