• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

banada bu gune kdar lansısoh bıoder rozı bebek bezı ayakkabı carte dore hero beyebı caldıon kıtap geldııııııı:51::51::51:

Glade yarışmasına katılanlar benim bloğumada yorum kısmına link bırakırsanız hem ben oylarım hemde takipçilerim görüp oylama yapabilirler. Bloğum ticari amaç içermemekte ve üyelik istememektedir, Kadınlar kulübününde linki bulunduğu için sanırım adresimi verebilirim.

Buradan yorum bölümüne KK.dan Ayşe buda glade linkim diye bırakabilirsiniz, benimde size bir yardımım dokunsun.:71:

Dağıtım yapan firma ----Kurye tarafından bize iletilen raporlarda adresinize gelinerek not bırakıldığı bilgisi gözükmektedir. İsminize ait olan takip numarası------------------olarak görülüyor. Firme ile görüşerek takip numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz.
:53::53::53::53::53::53:bısey gelmedı amaaaaaaa napayım kızlarrrrrrrr:2::2::2::2::2:

caylardan 3 paket bırden geldı ama tadını pek begenmedım ama genede doga--- tesekkurlerrrrrrrrrr

Arkadaşlar oriflame ankara adlı bir sayfa açtım kişi sayısı 500 olunca yarışma başlatıcam haydi destekleyelim...

yokmuuuu numune söyleyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben yazacam ama kabartma tozunun ıcınden kagıt cıktı drotkerden kıtap ısteyebılıyomusuz

Son düzenleme:
yokmuuuu numune söyleyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben yazacam ama kabartma tozunun ıcınden kagıt cıktı drotkerden kıtap ısteyebılıyomusuz

arkadaşlar malum sitede
Peri ayakkabıları
pazartesi günü ETİKET YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR..ALBÜMLERİMİZDEN BİRİNDE BİR FOTODA ENAZ 45 BAYAN ARKADAŞINIZI ETİKETLEYİP LİNKİ GRUP DUVARIMIZDA YAYINLAYIN ÇEKİLİŞİMİZE KATILMA HAKKI KAZANIN...NİSAN AYI SONUNDA YAPILICAK ÇEKİLİŞTE 2 HANIM ARKADAŞIMIZA AYAKKABI HEDİYE EDİLİCEKTİR...

Back