Yukarıdaki şahıs ısrarla kendı reklamını yapıyor.
istemıyoruz,kimseyıde etıketlemıyoruz.
editörün yazdıgı uyarıyı oku...
bırdahada tekrar tekrar aynı içerikte msj atma
sanki özellikle kapatılsın dıye yapıyolar aslında bunlara ceza wermelı sayfa kapanırsa bızler cezalanıyoruz ama bızımle ılgısı yokkiiiiii
arkadaşlar gerek görülür ise işlem yapılacaktır. elimden geldiği kadar takipteyim sizden ricam böyle link verenleri görmezsem bana bildirmeniz
Teşekkür ederim
bana dermokozmetik birçok numune geldi kargo ile,bioxin,deracine,bioder 'in çirçok ürün numuneleri geldi tek kargo ile, ama nereden bu talebi istediğimi hatırlayamadım,dermo 'lu bişeydi ama:26:
kargo ücretide ödemedim ve tüz dökücü,nem losyonu,saç dökülme karşıtı,selülit ve dahası geldi çifter çifter göndermişler,net hatırlarsam yazarım yine tam adını
madem takipteyim bende size katılıyım ozamanbende numune ürün isterim
Hoşgeldinizmadem takipteyim bende size katılıyım ozamanbende numune ürün isterim
Ürünlerimizin numuneleri bulunmamaktadır.Buyüzden gönderim yapamıyoruz.Ürünlerimizi kullanmak için üye olabilirsiniz.Daha ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.Bilgilerinize Biobellinda'yı tercih ettiğiniz için Teşekkür Ederiz.SaygılarımızlaBioBellinda Müşteri Hizmetleri
maalesef gondermıyolarmışş yanlış alarm
madem takipteyim bende size katılıyım ozamanbende numune ürün isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?