bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Yukarıdaki şahıs ısrarla kendı reklamını yapıyor.

istemıyoruz,kimseyıde etıketlemıyoruz.

editörün yazdıgı uyarıyı oku...

bırdahada tekrar tekrar aynı içerikte msj atma

sanki özellikle kapatılsın dıye yapıyolar aslında bunlara ceza wermelı sayfa kapanırsa bızler cezalanıyoruz ama bızımle ılgısı yokkiiiiii

edıtorr sayfamıza saldıranları atınnn ama sayfaya dokunmayın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sanki özellikle kapatılsın dıye yapıyolar aslında bunlara ceza wermelı sayfa kapanırsa bızler cezalanıyoruz ama bızımle ılgısı yokkiiiiii

dertleri KK'da sürekli aktif olup katılımda paylaşımda bulunmak değil ki

bizler gibi ceza almaktan ya da topiklerin kapanmasından endişe etsinler.

Burda reklam içerikli,ticaret amaçlı bulunan bir çok profil var incelersen nedemek ıstedığımı anlarsın.

hepsi sadece bu tarz konularda aktıfler,forumun diğer konu ve bölümlerinden haberleri bile yok.

arkadaşlar gerek görülür ise işlem yapılacaktır. elimden geldiği kadar takipteyim sizden ricam böyle link verenleri görmezsem bana bildirmeniz

Teşekkür ederim

bu kohne benı sınır ettı kargoyla yolladık dıyolar kargoyu aradım yok bole bı takıp nosu dıyolar eeeeee kıme ınanayımmmmmmmmmmmm

bana dermokozmetik birçok numune geldi kargo ile,bioxin,deracine,bioder 'in çirçok ürün numuneleri geldi tek kargo ile, ama nereden bu talebi istediğimi hatırlayamadım,dermo 'lu bişeydi ama:26:
kargo ücretide ödemedim ve tüz dökücü,nem losyonu,saç dökülme karşıtı,selülit ve dahası geldi çifter çifter göndermişler,net hatırlarsam yazarım yine tam adını

---------------------------

ttnet çocuk

puanları biriktir hediye kazan

Son düzenleyen: Moderatör:

Numunelerini güle güle kullan.Ürünlere bakılırsa bioxcin deracine bioblas bunlardan birinden istemiş olmalısın

Ürünlerimizin numuneleri bulunmamaktadır.Buyüzden gönderim yapamıyoruz.Ürünlerimizi kullanmak için üye olabilirsiniz.Daha ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.Bilgilerinize Biobellinda'yı tercih ettiğiniz için Teşekkür Ederiz.SaygılarımızlaBioBellinda Müşteri Hizmetleri
maalesef gondermıyolarmışş yanlış alarm

Biobellinda daha önceleri numune gönderimi yapıyormuş kargo da onlara aitmiş.geç kaldık
Sağlık olsun.Bize numune gönderecek firma mı yok başkasını buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…