bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Ülker Analar Ne Yoğuruyor yarışması da varmıs.. bknz: analarneleryoguruyor

yarısmaya katılan ıkı kısının tarıfı secılırse 5'i bir yerde kazanacakmıs.. 20 kişiye de hanımeller hediye paketi gonderılecekmıs. bunun ıcın yorenıze ait börek, çörek, kurabiye tarifi paylasmanız gerekıyor..

Gülüşünle Büyüle İpana'dan yeni bir yarışma daha.. reklam filmini sitesinde izledikten sonra slogan yazıyorsunuz.. en iyi sloganı yazan kişi 7 gun boyunca çift kısılık mavi tur kazanıyormus..Sloganı yazın ve tatıle kımle gıdecegınıze karar verın..Bol şans

detaylı bilgi için google'dan gulusunlebuyule bknz.

24 Nisan son katılım gunu...

Son düzenleme:
Doğuş Çay En Güzel Bahçe adında bır yarısma duzenlıyor.. yarısma 31.05.2010 tarıhıne kadar devam edecekmiş..bunun ıcın bknz: enguzelbahce.. sıteye gırip kendı bahcenızı tasarlıyorsunuz.. bunun ıcın sıtedekı tasarım programını kullanmanız yeterlı..

yarısma bırıncısı 7 gece 8 gun boyunca cıft kısılık Viyana-Budapeste-Prag tatılıne gidecek..
ilk 10 kişiye casper minibook,
ilk 100 kişiye porselen caydanlık,
ilk 1000 kişiye de dogus cay hedıye paketı..

ayrıntılı bılgı ıcın dogus cay enguzelbahce dıye aratınız..

PTT den müzik cd im geldi =)))

hangi türküler var içinde cnm?

bu voila yı yapamadım üyelik tamamlanmıştır diyo ama üye girişi yaparken kabul etmiyo aktivasyon maili falan da gelmedi:44:

evt bendede kabul edilmiyo edilmediği gibi bide yanlış üye adı veya şifre diyo:26:

kızlar nesfiti gelen var mı???

kızlar onun kazananlar listesi yokmu?yani nerden anlıcaz ilk1000de olup olmadığımızı

voila'nın sıtesıne sımdı gırıs yaptım bır sorun yok.. acaba yenı uyelık mı almıyorlar.. aktıvasyon maili zaten gelmıyor.. sıteye kayıt lurken vermıs oldugunuz maıl adresı ve de belırlemıs oldugunuz sıfre ıle dırek gırıs yapıyorsunuz.. neden oldu kı boyle anlamadım.. hatta ıkıncı kez anketı doldurdum ben..:44::44:

arkadaşlar dün akşam denemek bedavadan türk kahvesi ve çamaşır tabletlerim geldi ama ptt müzik cd gelmedi

Son düzenleme:
kıslar merhaba
bana bu sabah loreal den bi şampuan geldi.Üzerinde bıolage matrıx yazıyo 250 ml boyunda.Kokusu çok güzel.Ama nerden geldi bilmiyorum.Hangi kampanya veya anketten.
Sizede geldimi veya nerden geldi bilen var mı?

Bu cd için bana ne cevap geldi ne bir ses var neden????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…