Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi
![]()
Doğadan dan bugün yine çay geldi. :124::124::124::119::119::119:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi
![]()
benim gibi yeni gelen arkadaslara duyrulur..son sayfalarda diğer arkadasların yazmıs oldukları numunelerın ılk paylasım sayfalarını zahmetsız bulmak ıstıyorsanız google arama yapıp dırek ılgılı sayfaya gıdebılırsını.. boylelıkle tum sayfaları da okumak zorunda kalmazsınız.. umarım faydası olur![]()
okumak zorunda olmak ne demek burası bir zorunlulukmu sizce elbetteki okuyacaklar burda sadece numune icin yokuz dayanısma die bişide var arkadaslıkta var bence siz kısa yollarınızı burda paylasmayın bizim gercek arkadaslarada ihtiyacımız var
su yazdıgınızda pek bır mantıklı acıklama goremedım acıkcası.. elbette kı arkadaslıklar kurulur bu onerımın gercek arkadaslıkla ne alakası var.. cogu kısı 600 sayfayı bastan sona nasıl okusun..
ayrıca kolay uygulamalarla paylasımların cabuklugunu da artırmıs olursunuz.. bunun uzerınden polemıge gırmemek en dogrusu..
canım simdi baktım Lacoste anket uygulaması kaldırılmıs![]()
allah allah yeni doldurmuştum ben formu....hem son katılım tarihi 30 nisana kadarmış:44::44::44::44::44::44:
arkadaşlar voila'nın da ödüllü anketi varmıs.. ankete katılmak ıcın once uye olmalısınız.. aynen aktarıyorum..
sitesinde yer alan ödüllü anketi dolduran her 50. kişi, Voila Saç Boyası kazanıyor. Kazanan kişiler anında siteden duyuruluyor.[/LEFT]
Bol şans![]()
bu voila yı yapamadım üyelik tamamlanmıştır diyo ama üye girişi yaparken kabul etmiyo aktivasyon maili falan da gelmedi:44:
voila bana da aynısı oldu uğraşamıcam senle dedim kapattım sayfayı üfff![]()
ben yaptım oldu sonrada ödüllü ankete katılıyosun
evet önce üye olup sonra ankete katılınca oluyormuş teşekkürler![]()