• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi :64::64::64:

p1310821.jpg

Doğadan dan bugün yine çay geldi. :124::124::124::119::119::119:

bugün lansinoh dan numunelerim geldi.:64:ama faturasında yazdığı halde içinden süt saklama poşeti çıkmadı.

benim gibi yeni gelen arkadaslara duyrulur..son sayfalarda diğer arkadasların yazmıs oldukları numunelerın ılk paylasım sayfalarını zahmetsız bulmak ıstıyorsanız google arama yapıp dırek ılgılı sayfaya gıdebılırsını.. boylelıkle tum sayfaları da okumak zorunda kalmazsınız.. umarım faydası olur:34:

arkadaşlar voila'nın da ödüllü anketi varmıs.. ankete katılmak ıcın once uye olmalısınız.. aynen aktarıyorum..

Voila Saç Boyası sitesinde yer alan ödüllü anketi dolduran her 50. kişi, Voila Saç Boyası kazanıyor. Kazanan kişiler anında siteden duyuruluyor.[/LEFT]
Bol şans
icon_smile.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
benim gibi yeni gelen arkadaslara duyrulur..son sayfalarda diğer arkadasların yazmıs oldukları numunelerın ılk paylasım sayfalarını zahmetsız bulmak ıstıyorsanız google arama yapıp dırek ılgılı sayfaya gıdebılırsını.. boylelıkle tum sayfaları da okumak zorunda kalmazsınız.. umarım faydası olur:34:

okumak zorunda olmak ne demek burası bir zorunlulukmu sizce elbetteki okuyacaklar burda sadece numune icin yokuz dayanısma die bişide var arkadaslıkta var bence siz kısa yollarınızı burda paylasmayın bizim gercek arkadaslarada ihtiyacımız var

eveeettt bir tane daha.. Ülker'in 23 Nisan için çocuklara hediyesi varmış.. aynen aktarıyorum:

alfa ve omega'nın maceraları adlı film 24 nisanda ücretsiz, ayrıca sinemada bazı ülker ürünlerini bedava çocuklara dağıtacaklarmıs..50 şehirde duzenlenecekmıs..

detaylı bılgı ıcın ülker.

ayrıca ülker'in anasayfasında 10 gun oncesınde duyuru yapılacakmıs.. hangı ıllere ve de hangı sınemalar olduguna dair..

sevgılı anneler cocuklarnızı kapın gıdın gariii :1:

sıralamaya devam edıyorum... umarım faydası olur bu yazdıklarımın :34:
bu sefer izmir ve Bursa'da yasayan arkadaslara seslenıyorum.. bir dil okulu sıtesınde dolduracagınız odullu anket sunmus.. her ay bir kisi İzmir, bir kisi de Bursa olmak uzere toplamda 2 kişi 120 saatlık bedava İngilizce egıtımı kazanıyor..

buyrun detaylı bilgilere ukla

okumak zorunda olmak ne demek burası bir zorunlulukmu sizce elbetteki okuyacaklar burda sadece numune icin yokuz dayanısma die bişide var arkadaslıkta var bence siz kısa yollarınızı burda paylasmayın bizim gercek arkadaslarada ihtiyacımız var

su yazdıgınızda pek bır mantıklı acıklama goremedım acıkcası.. elbette kı arkadaslıklar kurulur bu onerımın gercek arkadaslıkla ne alakası var.. cogu kısı 600 sayfayı bastan sona nasıl okusun..
ayrıca kolay uygulamalarla paylasımların cabuklugunu da artırmıs olursunuz.. bunun uzerınden polemıge gırmemek en dogrusu..

Lacoste'de Formu Doldur Ayakkabıyı Kazan.....

Lacoste, formu dolduran her 50. Kisiye bir cift ayakkabi hediye ediyor.

bu da benden küçük bi paylaşım olsun:3::3::3:

goggle den aratın isterseniz ben malum sitede reklamını gördüm....

su yazdıgınızda pek bır mantıklı acıklama goremedım acıkcası.. elbette kı arkadaslıklar kurulur bu onerımın gercek arkadaslıkla ne alakası var.. cogu kısı 600 sayfayı bastan sona nasıl okusun..
ayrıca kolay uygulamalarla paylasımların cabuklugunu da artırmıs olursunuz.. bunun uzerınden polemıge gırmemek en dogrusu..

yazılarımızın begeni oranlarına bak anlarsın mantık nerde:D

allah allah yeni doldurmuştum ben formu....hem son katılım tarihi 30 nisana kadarmış:44::44::44::44::44::44:

cnm begen'e de tıklıyorum fakat anket sayfası acılmıyor..
altta aynen su yazıyor: Error validating access token.

ben bır tarayıcımı degıstıreyım belkı ondan kaynaklanıyordur :18:

arkadaşlar voila'nın da ödüllü anketi varmıs.. ankete katılmak ıcın once uye olmalısınız.. aynen aktarıyorum..
sitesinde yer alan ödüllü anketi dolduran her 50. kişi, Voila Saç Boyası kazanıyor. Kazanan kişiler anında siteden duyuruluyor.[/LEFT]
Bol şans
icon_smile.gif

bu voila yı yapamadım üyelik tamamlanmıştır diyo ama üye girişi yaparken kabul etmiyo aktivasyon maili falan da gelmedi:44:

ben demın sıteye yazdıgımda voila ıcın uyelıgımı yaptım. uyelık yaptıktan sonra aktıvasyon maili gelmıyor.. dırek oraya yazmıs oldugunuz sıfre ve de mail adresınızle gırıs yapıyorsunuz arkadaslar.. kullanmıs oldugunuz tarayıcınızdan oturu bır problem yasamıs olablırsınız.. IE ve firefox rasında gecıs yaparak deneyın ıstersenız..
ben de yenı yaptıgım ıcın soluyorum aradan 1 saat bıle gecmememıstır..

Back