- 23 Temmuz 2010
- 913
- 145
- 323
ban mail geldi adresi yazdığım takdirde gönderceklerini yazmışlar ama gelen giden yok hala
ya bide kızlar ıdc kremleri ne oldu ya hani 1 hafta içinde geliyoduuuu
ptt banada adresinizi bildirin gönderim yapacağız dediler gönderdim ne gelen var nede giden birde kızlar malum site finish yarışmasından indirim kazanmıştım ama mesajım gelmedi hala iki hafta oldu sizlere mesaj ne zaman gelmişti?
ilk numunelerim geldiiiiderma kozmetikten deracine,bıoblas,bioder numuneleri çoook mutlu oldum teşekkürler kk
kızlar benim gibi kühne sosu gelmeyen varsa telekuryeyi arayıp sorun ben aradım göndermişler evde olmadığım için teslim etmeden geri dönmüşler ama not bırakmamışlar şimdi tekrar göndericeklermiş bilginize...
canım yanlışlık olmasın kühne aras kargoyla geliyo olay kremler geliyo telekuryeyle bildiğim kadarıyla:26:
kıslar merhaba
bana bu sabah loreal den bi şampuan geldi.Üzerinde bıolage matrıx yazıyo 250 ml boyunda.Kokusu çok güzel.Ama nerden geldi bilmiyorum.Hangi kampanya veya anketten.
Sizede geldimi veya nerden geldi bilen var mı?
kızlar emsanın sonuçları açıklanmış
Emsan Mutfak Gereçleri
ben yokum yine
aramızdan kazanan vardır inşallah...
canım malum sitede bi anket vardı onu dolduran bilmem kaçıncı kişilere yollucaklardı şanslıymışsıınben kaç kez denedim olmadııı
ama yurtiçi kargo imza ad soyad ve T.C no yazdırttı teslim kağıdına..
T.C no yazılması normal mi?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?