• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ptt banada adresinizi bildirin gönderim yapacağız dediler gönderdim ne gelen var nede giden birde kızlar malum site finish yarışmasından indirim kazanmıştım ama mesajım gelmedi hala iki hafta oldu sizlere mesaj ne zaman gelmişti?

ban mail geldi adresi yazdığım takdirde gönderceklerini yazmışlar ama gelen giden yok hala
ya bide kızlar ıdc kremleri ne oldu ya hani 1 hafta içinde geliyoduuuu

Ala ala anlamadım.Bana mailde gelmedi..
Malum sitede oriflame ankara (Koltuğa oturmuş kadın resmi var) sayfasında çekiliş düzenlencek..

ptt banada adresinizi bildirin gönderim yapacağız dediler gönderdim ne gelen var nede giden birde kızlar malum site finish yarışmasından indirim kazanmıştım ama mesajım gelmedi hala iki hafta oldu sizlere mesaj ne zaman gelmişti?

canım mesaj oyunda turu atladığın anda geliyor du yani bana öyle olmuştu

kızlar ben malum sayfaya giremiyorum üye değilim baska kampanyalar varmı?

kızlar benim gibi kühne sosu gelmeyen varsa telekuryeyi arayıp sorun ben aradım göndermişler evde olmadığım için teslim etmeden geri dönmüşler ama not bırakmamışlar şimdi tekrar göndericeklermiş bilginize...

kızlar benim gibi kühne sosu gelmeyen varsa telekuryeyi arayıp sorun ben aradım göndermişler evde olmadığım için teslim etmeden geri dönmüşler ama not bırakmamışlar şimdi tekrar göndericeklermiş bilginize...

canım yanlışlık olmasın kühne aras kargoyla geliyo olay kremler geliyo telekuryeyle bildiğim kadarıyla:26:

kıslar merhaba
bana bu sabah loreal den bi şampuan geldi.Üzerinde bıolage matrıx yazıyo 250 ml boyunda.Kokusu çok güzel.Ama nerden geldi bilmiyorum.Hangi kampanya veya anketten.
Sizede geldimi veya nerden geldi bilen var mı?

canım malum sitede bi anket vardı onu dolduran bilmem kaçıncı kişilere yollucaklardı şanslıymışsıın:46::46::46: ben kaç kez denedim olmadııı :59::59:

A aaaaa inanamıyoruummm :53::53::53:

ilk kez kargo geldi ve numune getirdi banaa :92:

bioder,bioblas ve deracine numuneleri :12::12::12:

haber veren arkadaşlara çok teşekkürler :71:

ama yurtiçi kargo imza ad soyad ve T.C no yazdırttı teslim kağıdına..

T.C no yazılması normal mi?:44:

bioderden numunelerim geldi.denemek bedavadan deterjan kapsülü ve türk kahvesi.bugün şanslı günümdeyim galiba:62:

canım malum sitede bi anket vardı onu dolduran bilmem kaçıncı kişilere yollucaklardı şanslıymışsıın:46::46::46: ben kaç kez denedim olmadııı :59::59:

ayy ewet ewet :66: şimdi baktım ordan gelmiş :21:

saol söylediğin için düşünüp duruyodum bende

Back