• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

herkese gunaydın.. ben de dogadan buyulu bohca ıcın numune talebınde bulundum.. bakalım gerı donus yapacaklar mı:27::27:

kızlar malum sitede hem alışveriş hem eğlence sayfasında yorumum var lütfen şiirli yorum daha 5 beğeni olmuş iphone yarışması 50 beğeni gerekli çekiliş hakkı için :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar malum sitede hem alışveriş hem eğlence sayfasında yorumum var lütfen şiirli yorum daha 5 beğeni olmuş iphone yarışması 50 beğeni gerekli çekiliş hakkı için :43:

Bu sayfada böyle BEĞENİ istemek yasak arkadaşlar.Bilginiz olsun üyeliğiniz iptal de edilebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar link vermek,beğeni istemek,üyelere int sitesi ismi yazmak yasak.
Sizden Ricam Lütfen Dikkate alın anlayışınıza Teşekkür Ederim :71:

Kühne Ödüllü Anket ile ilgili olarak sorunlarını bildiren üyelerimize aşağıdaki açıklama geldi bilginize.

Değerli Kadınlar Kulübü Üyeleri,
Kühne olarak düzenlediğimiz ödüllü ankete toplam 3.200 kişi katılmıştır.
Sözkonusu ankete katılan kişilere gönderimler Aras Kurye aracılığı ile yapılmaktadır ve büyük bir çoğunluğa hediyeleri sorunsuz bir şekilde iletilmiştir.
Hediyesini alamayan katılımcılar info@kuehne.com.tr adresine e-posta ile başvurabilirler.
Teslim formları kontrol edilerek kendilerine hediyeleri gönderilecektir.
Saygılarımızla,
Kühne Türkiye

yeni üyeyim bilmiyordum uyarı için teşekkür ederim yorum nasıl siliniyor tarif ederseniz sileyim baya bir acemiyim çünkü üyelik gitmesin bide bilmiyordum :50:

öyle ya dimi..:25: en iyisi hangisi acaba bu gelen kremdenmi alsam acaba? :26:

en iyisi bu lansinoh canım bana da doktorum tavsiye etmişti bi kere yara olduktan sonra bebişte sürekli emdiği için ara veremedim sonra silikon göğüs ucu aldım onunla emzirdim hep hayatımı kurtarmıştı ama sen doğumuna 2 hafta kala başla sürmeye yara yapmamaya çalış canım.Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek:

merhaba kızlaaaarr :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: ya çok mutluyum sesu ağda bantlarım geldi pek sevindim.çünkü ben bantın ağdalı olduğunu bilmiyordumm:53::53: düz sanıyordum çok iyi oldu yaa.

merhaba kızlaaaarr :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: ya çok mutluyum sesu ağda bantlarım geldi pek sevindim.çünkü ben bantın ağdalı olduğunu bilmiyordumm:53::53: düz sanıyordum çok iyi oldu yaa.

ohh güle güle kullan .:27: banada 2 kere veetten gelmişti. sesu kazandım mı bılmıyorum kazananlar listesi varmı. mail falan yazıyorlarmı kazanınca ?

ohh güle güle kullan .:27: banada 2 kere veetten gelmişti. sesu kazandım mı bılmıyorum kazananlar listesi varmı. mail falan yazıyorlarmı kazanınca ?

:23::23: teşekkürlerrr..evet kazananlara maille bildirdiler.anket vardı sitelerinde her 10.kişiyeydi sanırım.belki hala devam ediyordur bilmiyorum.

Öncelikle UNO ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İsteğinize olumlu karşılık veremediğimiz için üzgünüz.

Bu tür uygulamalar emsal oluşturmaktadır, adil ve tutarlı davranmak için ardından gelen yoğun talepleri karşılamaya zamanımız ve imkanlarımız yetmemektedir. Bizi anlayışla karşılayacağınızı umar, ürünlerimizi ilgili satış noktalarında bulabileceğinizi bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

UNO Ekibi:63:

o kadar uyarıya ragmen hala begeni isteyen arkadaslar var yeni olmanız bişi degiştirmez geçmişi azcık okuyup ben hangi sayfadayım acaba nasıl işliyor bu sayfa die merak etmeniz yeterli ki bence böyle olmalı her yeni üye nasıl numune isteniyor die sorup cevap alamayınca bizlere çatıyor biraz gayret lazım dimi ama araştırmak lazım armut piş agzıma düş yapsa herkes numune sayfası die bişi olmaz

güle güle kullanın arkadaşlarr :46:. Bu ara pek numune vb. şeyler kalmadı yaa eskiden daha bonkördü bu firmalar :1: o malum sitedeki beğenili vs. yarışmaları da hiç sevmiyorum :50:
Hadiii canlasın piyasa gelsin yeni numunelerrr :66:

en iyisi bu lansinoh canım bana da doktorum tavsiye etmişti bi kere yara olduktan sonra bebişte sürekli emdiği için ara veremedim sonra silikon göğüs ucu aldım onunla emzirdim hep hayatımı kurtarmıştı ama sen doğumuna 2 hafta kala başla sürmeye yara yapmamaya çalış canım.Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek:

amin canım. tşkler...

Back