ya ben bunu kaçırmışım. arbellaya mail mi attınız? ne yazdınız??
Kızlar Huggies ten mail geldi
Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.
İlginize teşekkürler...
die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettimbebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi
haggiesten banada geldi msj biraz çok gönderseler bari,gerçi prima kullanıyorum ama denemiş olurum.olay krem banada gelmedi hala mail falanmı atsak:
arkadaşlar az önce carte d'orun sayfasındaki yarışmaya girdim.yarışma sonunda tebrikler kazandınız diyordu.iletişim bilgilerimi isteyen bir sayfa çıktı.yazdım gönderdim.ne oldu şimdi anlayamadım.....:18::18::18:
nur topu gibi carte dor dondurma tarifleri kitapçığınız oldu galiba
ayy çok sevindim.bazı yarışmalara ne olduğunu bile bilmeden katılıyorum...ama aklıma geldikçe girerdim oraya.ilk kez böyle oldu........olleyyyyyyyy
kızlar elime geçince yeni dondurmalar yapıcam,hepinizi beklerim.....
canım zaten bize de gönderdikleri yok isteyeli 2 hafta oluyor.
info@arbella.tv bu adresten numune makarna talebinde bulunduk .
Suyu ocağa koydum makarnaları gönderin
paylaşımlar için teşekkürler kızlar
elimden geldiğince katılıyorum
tüm bunlardan nasıl haberiniz oluyor anlamış değilim,maşallah size:86:
nereye katıldım unuttum valla paso adres neyim yazdım bi yerlere
başımıza iş açılmasa bari
canım takipte kal belki tekrar başlatırlar
Arkadaşlar faceye ikiler moda yazın elbisenizi seçip yollayıp,arkadaş davet edin hediye var..
canım kod çıkmıyor google ara sayfasına girin ben öyle yaptım ktıldım kızlariyide yazıyorum ama çıkmıyor
Kızlar Huggies ten mail geldi
Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.
İlginize teşekkürler...
die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettimbebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi
locosa bi bakın formu dolduran her 50.kişiye ayakkabı veriyolarmiş:2:
persilin sitesindede oyna ve kazan diye gıcık bi oyun var ödülü ne bilmiyorum ama:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?