bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

slm kızlar ya bişey soracam bu blogtaki çekilişlere nasıl katılabilirim bilmiyorum bana anlatacak olan varmı

canım bloglarda yarışma olunca bloga giriyosun hemen. google hesabın yoksa hesapaçıosun. zaten blog sahibi katılım şartlarını belirle onlara uyarsın. mesela derler ki izllemeye al facede paylaş linkini kopyala ad soyad mail yaz o kadar

merhabalar kızlarr.evet bayanseymacım durgunluk var baya geçer umarım
dediğin gibi bloglar çok popüler.ama bilemiyorum yaanii

bende bilemiyorum yaniii:26:

yaa bende kargo ücreti ödemeden nasıl numune istiyeceğim siz nasıl alıyorsunuz numuneleri

cnm burayı takip et numune veren yerleri paylaşıyoruz
şuanda bioblas sitesinin iletişim yerinden numune iste
ücretsiz ufak paketlerde sana şampuan ;krem;saç maskesi;balsamı gönderiyorlar:93:
numune istedikten sonra
msn ne mail geliyor saç tipin yaşın
nedir diye cevaplıyorsun
ardından 4-5 gün içinde numunelerin geliyor....
şuanda bu var bir tek aklımda
bu topiği takip edersen arada
kargo ücreti olmadan dağıtılan numunelerden paylaşılıyor burda

ne güselllll
birşey çıkmasın altından senocumben böle şeylerden tırsıyorum az bişiy:86:

inan bende çok tereddütlüydüm kontör geldi.bunun reklamıda tvde çıktı.ajan7.ya yeni formül buldum millet tüm sülalesine göndermiş.bende deniycem.1 kere yapınca 2.ye izin vermiyordu ama faceden sürekli yapılabiliyormuşşşş

ben bir kere yükleyebildim canlarım.arkadaşlardan duyduğum faceden defalarca gönderme işini bulamadım.bulursam yapıcam.sakıncalı olduğunu sanmıyorum.siz bilirsiniz tabii

kızlar bana bıoderden cvp geldı bılgılerınızı yollayın dıye sac tıpı cılt tıpı felan ıste bakalım....esım rahatsız oldu aman altından bısey cıkmasın heryere uye olma dıyo:))))

kızlar dün gece rüyamda topicte istenmeyen kadın oldugumu gördüm herkes bana küfür ediyordu cok berbat seyler yazıyordu herseyi senmi biliceksin gerizekalı falan gibi cok kötüydü yaaaaa :26:

kızlar dün gece rüyamda topicte istenmeyen kadın oldugumu gördüm herkes bana küfür ediyordu cok berbat seyler yazıyordu herseyi senmi biliceksin gerizekalı falan gibi cok kötüydü yaaaaa :26:

allah senin iyiliğini versin
cnmm
bende bugün sana tam git burdan diyicektim
şaka yapıorum cnmmm
çok kütü bi rüya görmüşsün

Beni bugün veet'den aradılar veet hediye paketi kazanmışım adres aldılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…