30 adet zerrin özer albümü kazanmak için tıklayın..
Kral TV
--------------------------------------------------------------------------------
ben de güvenemedim o dakika kazanılan siteye?dakikalar kaç gün içinde kullanılacak?
||---Mega Master... Temizliin Byk stad ---||
Mega Master Temizlik kulubu hediye paketi
Mega Master Kadınlar Kulübüne hoşgeldiniz. Fırsatlarımızdan yararlanmak ve sürpriz hediyeler kazanmak için sitemize üye olun.üyelerimizin adreslerine sürpriz hediye paketlerimiz gönderilecektir.. Bizi izlemeye devam edin... .
Kristal Yağları - Bize Ulaşın
ya bana niye gelmiyyoooooooodenedim biliyorum dan bugün prima bebek bezlerim geldi
kaç gündür gelen giden yoktu çok sevindim oğluşumun bezleride azalmıştı
ilaç gibi geldi valla
veet :
Sayın Tüketicimiz,
Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şuan için ücretsiz numune dağıtımı uygulamamız yoktur.
nivea :
NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız.
ixora :
Merhaba sitemizden İxora Shop sayfamızdan numune talebi formu var doldurup kredi kartınızla kargo ücretini öderseniz numune gönderiminizi yaparız.İyi günler
bunlar benim deneyip başarısız olduklarım :)
veet :
Sayın Tüketicimiz,
Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şuan için ücretsiz numune dağıtımı uygulamamız yoktur.
nivea :
NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız.
ixora :
Merhaba sitemizden İxora Shop sayfamızdan numune talebi formu var doldurup kredi kartınızla kargo ücretini öderseniz numune gönderiminizi yaparız.İyi günler
bunlar benim deneyip başarısız olduklarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?