bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

30 adet zerrin özer albümü kazanmak için tıklayın..

Kral TV
--------------------------------------------------------------------------------

logona bir çok tester göndermiş ne zaman istediğimi nerden istediğimi hatırlamıyorum ama
bide sante diye markanında kremleri var..

kıalar bide eczanede rosense ürünlerini gördüm numune sordum ikiletmediler yüz ve ayak için numune verdiler sevmedim ama
eczanelerden geçerken gördüğünüz numunelerden çekinmeden isteyin daha zahmetsiz veriyorlar

denedim biliyorum dan bugün prima bebek bezlerim geldi
kaç gündür gelen giden yoktu çok sevindim oğluşumun bezleride azalmıştı
ilaç gibi geldi valla

ben uğraştım siz de uğraşmayın diye bazı markaların numune taleplerine cevaplarını paylaşayım :

sebamed

Sebamed ürünlerinin, Doktor ve Eczacılara tanıtımı için az sayıda tıbbi tanıtım mümessili ile çalışmaktayız. Tıbbi tanıtım mümessilleri çalıştıkları Doktor ve Eczacılara 10 & 20 Ml’lik tanıtım numunelerinden vermektedirler. Doktor ve Eczacılarda bu numuneleri hastalarına denemeleri için verebilmektedirler.
Siz Sebamed Dostu, sebamed ürünleri ile ilgili daha fazla bilgi ve bu numunelerden edinmek isterseniz Her Ayın Son Pazartesi saat 16.00’da Eczacı Saltuk Alev ve Biyolog Hasan Uygul tarafından tüketici bilgilendirme toplantısı yapılmaktadır. 0212 213 46 50 nolu şirket telefonu arayarak kaydınızı yaptırınız ve bu toplantılara katılınız.

veet :

Sayın Tüketicimiz,
Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şuan için ücretsiz numune dağıtımı uygulamamız yoktur.

nivea :

NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız.

ixora :

Merhaba sitemizden İxora Shop sayfamızdan numune talebi formu var doldurup kredi kartınızla kargo ücretini öderseniz numune gönderiminizi yaparız.İyi günler

bunlar benim deneyip başarısız olduklarım :)

denedim biliyorum dan bugün prima bebek bezlerim geldi
kaç gündür gelen giden yoktu çok sevindim oğluşumun bezleride azalmıştı
ilaç gibi geldi valla
ya bana niye gelmiyyoooooooo

cimri şeyler

banada aynısı geldi yollayamıyorlarmış

İletmiş olduğunuz konu tarafımıza ulaşmıştır.
Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilginize teşekkür eder;Nestle olarak numune ürün gönderimimizin bulunmadığını üzülerek belirtmek isteriz.

Her türlü soru ve sorununuzda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

bana buda geldi

Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde Pera Pırlanta; Facebook Sayfasındaki hayranlarından yılbaşı gününe dair en romantik planlarını yazmalarını istiyor. Yarışmacılar yılbaşı günü ve gecesine dair en romantik planlarını yazacak ve en çok beğeniyi (Like) alan yarışmacı tektaş pırlantanın sahibi olacak. İkinci ve üçüncü en fazla beğeniyi alacak yarışmacılar ise Pera’dan çok şık bir deri cüzdan kazanacak.

“Yoksa Senden Daha Romantik Tektaş Pırlanta Tam Senlik” sloganıyla başlayan yarışma, yeni yıla pırlanta ışıltısı ve asaletiyle girmek isteyen Facebook üyelerini bekliyor.

Yılbaşına dair romantik planlarınız mı var? En beğenilen yeni yıl planını yaparak Pera'dan tektaş pırlanta kolye kazanın, romantizmin keyfini Pera Pırlanta ile çıkartın!

http://********************************

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…