bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

evet ben anketi doldurdum umarım işinize yarar

senocum dyrm ya sana blog kampanyalrına ktıl elbbet bi yerden bi hediye çıkıoo hem de numune dğl orjinal yaniii

senocum dyrm ya sana blog kampanyalrına ktıl elbbet bi yerden bi hediye çıkıoo hem de numune dğl orjinal yaniii

ya tatlım ben bu blog işini çok merak ediyorum.heryerde blog kampanyaları var.ama birinin bana bunu uzun uzun anlatması gerek artılarını eksilerini. sanırım çevre olması lazım o da bende pek yok(

tbrikler senocum hyrlı olsun
bu arada kızımın bloğunda da başlattım çekilişimi
bebek bekleyenler kaçırmasın

cosmoturk "1000 adet Dove 3 Adımda Sistemli Saç Bakım Seti" ilk 1000 kişiye hediye, kampanyasına katılmaya denedim ama olmuyor, kaydetmiyor, kızlar deneyen var mı?

iyi geceler kızlar
yine bir numute kıtlığıyla baş başayız sanırım
blog kampanyaları var ama ben çok üşeniyorum
blog sahiplerine sesleniyorum onçün
katılmıyorum
emeğinize sağlık güzel hediyeler

cosmoturk "1000 adet Dove 3 Adımda Sistemli Saç Bakım Seti" ilk 1000 kişiye hediye, kampanyasına katılmaya denedim ama olmuyor, kaydetmiyor, kızlar deneyen var mı?

cnm o muhtemelen dolmuştur.. uzun süredir vardı çünkü ama kaydetmiyorsa sayfayı beğenmediğin için olabilir

merhabalar kızlarr.evet bayanseymacım durgunluk var baya geçer umarım
dediğin gibi bloglar çok popüler.ama bilemiyorum yaanii

slm kızlar ya bişey soracam bu blogtaki çekilişlere nasıl katılabilirim bilmiyorum bana anlatacak olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…