• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlarrr ben sizi takip ediyorum ama bişey yazmamıştım gülaylar altında kampanya var herhangi bi ürün alana kelebek kolye hediye belki bakmak istersiniz iyi şanslar

bu ürünlerin sitesindeki bize ulaşın yada iletişim bölümündeki mesaj kutusuna mı yazıyor ne yazıyoruz ücretsiz numunemi gönderin.

kızlarrr ben sizi takip ediyorum ama bişey yazmamıştım gülaylar altında kampanya var herhangi bi ürün alana kelebek kolye hediye belki bakmak istersiniz iyi şanslar

a ben kolye alıcaktım zaten
ama nereden bulucam gülaylar kuyumcusunu ya:19:

merhaba bende organicum dan istedim bana geri döndüler birsürü bilgi ile tekrar iletişimden msj yazdım eğer gönderirlerse sizde deneyin arkadaslar bu arada gerçekten çok kaliteli bir marka yaniiii:9:

kızlar ben az önce bir site buldum ama link verebiliyor muyuz bilmiyorum kampanyalarla ilgili genel bilgi veren bir site var mesela nehir çaydanlık setlerinin olduğu site faceboota yarışma yapıyor bir bakın isterseniz

kızlar ben az önce bir site buldum ama link verebiliyor muyuz bilmiyorum kampanyalarla ilgili genel bilgi veren bir site var mesela nehir çaydanlık setlerinin olduğu site faceboota yarışma yapıyor bir bakın isterseniz

cnm link vermek yasak değil
link yazaran daha kolay ulaşabiliriz....:16:
[/I]

cnm link vermek yasak değil
link yazaran daha kolay ulaşabiliriz....:16:
[/I]

kampanyasiteleri.com diye bir site canım baya birşeyler var ben baktımda...

aylık haftalık kampayalar diye bir kısım var oraya bak canım sonrada altta kampanya ile ilgi bilgi almak için link var onlara tıkla bende pek gezinemedim henüz sayfada ama fena gözükmüyor kampanyasiteleri.com

ben blog kampanyalarına katılmaya başladım kızlar...
var mı öyle önerebileceğiniz güzel kampanyalar hadi ama kaç gündür blog linki verilmiyor burada :21:

inan bende çok tereddütlüydüm kontör geldi.bunun reklamıda tvde çıktı.ajan7.ya yeni formül buldum millet tüm sülalesine göndermiş.bende deniycem.1 kere yapınca 2.ye izin vermiyordu ama faceden sürekli yapılabiliyormuşşşş:52:

siteye girdim de nasıl yapılıyor çözemedim :s

Back