• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm kızlar renklibir diye bir site var biliyormusunuz hergün anketler yapıyorlar ankete katılan 1000. kişi olursanız hediyeleri var ücretsiz anketler hergün yenileniyor ve ay sonunda belli oluyor kazanan ben ekim ayı içinde çocuk yüzme havuzu kazandım

slm kızlar renklibir diye bir site var biliyormusunuz hergün anketler yapıyorlar ankete katılan 1000. kişi olursanız hediyeleri var ücretsiz anketler hergün yenileniyor ve ay sonunda belli oluyor kazanan ben ekim ayı içinde çocuk yüzme havuzu kazandım

bende üye oldm ankete katıldım şimdi unutmazsam hergün takip edicem

slmm kızlarr az once dogadan poet caydan maıl geldı
kampanyayı kazanmısım :) adresımı yazdım en kısa surede gelecekmıs :)))

hımmmm mailime bakayım bende cevap gelmiş mi diye. kura ile mi veriyor doğuş çay?

baktım bende kazanmışım. en kısa zamanda göndereceklermiş. adresimi verdim yuppiiiiiiiiii!

banada mail geldi bende kazanmışım adresimi yazdım bakalım ne gönderecekler:hulya:düşünmeleri yeter dimiiii:içelim:alkisalkisalkis

banada çıkmşş gelecekmiş en kısa zamanda:)

kızlar gönderimleri 20 adet olacak diye duyum aldım

bencede 20li sallama caylardan yollarlar. bana da geldi mail adresini ev adresini onayla die en kısa zamanda yollancakmsı

Deneme çayınız gönderilecektir diyor.
Bu demek oluyor ki 20'lik paket değil..
Bence mini paketler yapmışlardır.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Denemeniz için içeriğinde 20 poşet Doğadan Siyah Bardak Poşet Çay bulunan Gizli Bahçe ürünümüzü ücretsiz olarak ilk 5.000 katılımcıya gönderiyor olacağız. Ürünlerimizle ilgili her türlü konuda destek olmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Tuğba Özbakır
Halkla ilişkiler Sorumlusu

bakınn bunu buldm=)
demekki 20 paketcik:D

Merhaba,
Doğadan Bardak Poşet Çay kampanyasını kazandınız. Lütfen aşağıdaki linki tıklayarak bize iletmiş olduğunuz email adresini onaylayınız. Açılacak olan sayfadan bize ileteceğiniz iletişim adresine hediyeniz postalanacaktır.

böyle bir mail geldi, adresimi yazdım, çaylar geliyor zemuszemus

banada aynı mail geldi. bu sanırım reklamlarını verdikleri çayın numunesi.
ben sallama çay pek sevmiyorum. ama reklamlarda demleme çay tadında diyor bakalım nasıl.
beğenirsem diğer markalar yerine bunu tercih ederim.

Üretici firma olmadığımız için satışını yaptığımız ürünlerin numunesini ne yazık ki gönderemiyoruz.

du ıt diye doldurduğum formdan gelen cevap bu yalnış yere yolladım galiba.

ben üyeyim ama katıldım hiç denk gelmedi henüz...

çay mailim geldi gönderdim..ve 20li paet gönderimi yapılcak..

biz okulda denemiştik gerçektende demleme çay tadı var :)

youthanasia7 senin linkinden doldurdum formu yalnış yerden doldurmuşum.
eşim için istiyorum bu numuneyi denemeyi. inşallah iyi bir üründür.

Back
X