• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
filix merhabalar bu kopaş kozmetik numune paketi için bebek ürünleri diye belirttin mi?

canım evet bebeğim için dalin ürünlerinden denemek istiyorum gibi şeyler yamıştım numune isterken uzun uzun bişeyler yazıyorum inandırıcı olsun diye yoksa gönderm yapmıyoruz deneme boyu ürünlerimiz yok gibi yalanlar söylüyorlar

filix arkadasım bende msj yazdım gonder dedım gondermıyo sendedemı aynısı oldu yoksa msj ıletıldı dıye bı bılgı msj gekmısmıydı..

bioderden istemediyseniz o firmada göndrim yapiyor
2 serum
1 tane dercine selülit kremi
2 şampuan
2 saç kremi
aynı soyada bir gönderim yapıyorlar eltim istemiş daha önce istek yaptiniz gelmediyse gelecektir yazmışlar

bidoer için nerden isteniyor ki ..
iletişim bölümündeki formda gönder aktif değil..

günaydın kızar iyi sabahlar herkese
shiseido yu araştırıom henğz cevabı bulamadım 15-16 mayıs tarihleri arasında geçerli ve 10 adet ile snırılıymış elmizi çabuk tutalım :))))

bioderden istemediyseniz o firmada göndrim yapiyor
2 serum
1 tane dercine selülit kremi
2 şampuan
2 saç kremi
aynı soyada bir gönderim yapıyorlar eltim istemiş daha önce istek yaptiniz gelmediyse gelecektir yazmışlar

canım kopaş kozmetikten istedim
iletişim bölümüne numune isteğimi yazdım
bunlarda formu dolduruyorum ama gtmiyor sen nasıl yaptın ?
lansinoh mail atmıştım onlarda gönderim yaptılar
1 adet krem deneme boyu
2 tane göğüs pedi
krem çok güzel ben 56 tl almıştım meme çatlağı için ama dudak pişik vb şeylerede çok iyi geliyor

birde buna bakalım kaydirigubbakcemile3

kızlar cevap verpa grup olamaz bence ürün grubunu soruo :)

Güneş kategorisinde Shiseido’nun dünyada ilk ve öncü olduğu ürün grubu nedir?

Back
X