• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben gece atmıştım ...ilk 100 değil ya herhangi 100

ya apranax arkadasım ben sımdı msj attım sımdı cvp geldı daha once basarılı bır tahmınde bulundunuz ılgınıze tesekkur ederız sanadamı bole denmıstı bılgı verırmısın canım..

aaaaaaa toprraaaaaaaaammm zemuszemus evet canım bana da aynı msj geldi..daha önce başarılı bir tahminde bulundunuz...2 gün sonra tlf geldi...kız kazandınız deyince hiç bozuntuya vermedimaklinialirimsmile tamam canım gönder bakalım dedim.kaydirigubbakcemile3

canım sagol cvp verdıgın ıcın ne yazıkkı ben balıkesırlı degılım tokatlıyım arkadasım uye yapmıstı benı kendı bılgılerını yazmıs evlenınce guncellıyecegım yenıden:))

kızlarr bana avonun super extend mascarası geldi kaydirigubbakcemile2zemuszemus ama ben talep etmedim niye geldi anlamadım ayol sempatiksalakcinnisositososito:sm_cool:

kızlarr bana avonun super extend mascarası geldi kaydirigubbakcemile2zemuszemus ama ben talep etmedim niye geldi anlamadım ayol sempatiksalakcinnisositososito:sm_cool:
alla alla bişeye katılmadan nie gödnerdiler ki bi ara çekiliş yaptırlar face de başvurmadıysan güzellik perisinde oynaıysan potansiyel beleçi die göndermnişlerdir önemi yok göndermişler yaaa hehehe
http://www.tekinacar.com.tr/kampanya_CKOne.asp

CK ONE nin yeni sloganı nedir kızlar..her 50.kişiye ck one 200 ml parfüm hediye... cevap: we are one

o kadar doldurdum daha bişi çıkmadı güvenmiom ben artık bişi göndermiolar bunlar yawww

arkadaşlar dalinden numune istemiştim az önce geldi set halinde
bebek şampuanı
krem
saç açıcı sprey
bide tarak koymuşlar
dünde 9 tane parfüm geldi bir katalog falan da yok

arkadaşlar dalinden numune istemiştim az önce geldi set halinde
bebek şampuanı
krem
saç açıcı sprey
bide tarak koymuşlar
dünde 9 tane parfüm geldi bir katalog falan da yok

nerden ıstedın cnm nasıl ıstedın sıtesıne baktım ılestısım fılan yokguclubacismile

palettede dün kazandım
aramaları ne kadar sürüyor ev telefonuma çıktı evde mi oturacağım şimdi off of

kızlar bide nestleden keyfi tahıl ürünü istedim denemek için o firmada gönderdi
3 tane klasik
3 tane çikolatalı
3 tane fındıklı
kargo ücretsiz

bioderden istemediyseniz o firmada göndrim yapiyor
2 serum
1 tane dercine selülit kremi
2 şampuan
2 saç kremi
aynı soyada bir gönderim yapıyorlar eltim istemiş daha önce istek yaptiniz gelmediyse gelecektir yazmışlar

lansinoh mail atmıştım onlarda gönderim yaptılar
1 adet krem deneme boyu
2 tane göğüs pedi
krem çok güzel ben 56 tl almıştım meme çatlağı için ama dudak pişik vb şeylerede çok iyi geliyor

Back
X