ben izlemeye aldım canım, nickim soyaMutlu Anlar arkadaşlar buda benim blog adresim izleyici sayısımı artırırsam biraz daha kampanyalar yapıp hediyeler vericem.
ayrıca bazı bloglardaki kampanyalarıda yayınlıyorum izlemeye alırsanız çok sevinirim hep beraber kazanırız umarım
İlgili Firma : Turk Telekom
Kategori : Çekiliş
Son Katılım Tarihi : 23.11.2010
Çekiliş Tarihi : -
Sonuç İlan Tarihi : 24.11.2010 Rengini belli et! | Futbol Sen Bizim Her Şeyimizsin | Türk Telekom
5 adet 02 Aralık 2010 tarihinde oynanacak CSKA Sofya- Beşiktaş futbol maçına birer adet gidiş dönüş uçak bileti ve maç bileti
Yarışma tarihleri arasında, Katılımcılar yarışmaya "Nasıl Beşiktaşlı Oldum" konulu hikayeleriyle www.bjk.com.tr ve Rengini belli et! | Futbol Sen Bizim Her Şeyimizsin | Türk Telekom web sitesi üzerinden katılacaklardır. Ön elemeden geçen hikayelerden Beşiktaşlı futbolcular tarafından oylanarak en çok oyu alan ilk beş hikayenin sahibi hediyeyi kazanacak
İlgili Firma : Samsung
Kategori : Yarışma
Son Katılım Tarihi : 31.12.2010
Sonuç İlan Tarihi : -
[ Bu Fırsata Ait Daha Önceki Talihliler İçin Lütfen Tıklayınız !!! ]
Her ay 1 adet Yeni 2010 Intel Core i5 İşlemcili Samsung R580 Dizüstü Bilgisayar
Her ay 1 adet Intel Atom İşlemcili Samsung N150 Netbook
Her ay 2 adet Samung XL2370 White LED Monitör ve HDD
Her ay 4 adet HDD
SAMSUNG Mükemmeller Kulübü Yarışması 1 Haziran - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında ve
apps.facebook.com/mukemmellerkulubu adresli İnternet sitesi üzerinden, Türkiye genelinde
uygulanmaktadır. Oyuna Mkemmeller Kulub sitesinden de ulaşılabilecektir.
Yarışmanın amacı; sitedeki "Mükemmeller Kulübü" oyununda aşağıda belirtildiği şekilde en yüksek puana ulaşmaktır.
Türkiye genelinde, yarışma süresince katılımcılar, apps.facebook.com/mukemmellerkulubu
üzerinde ad, soyad, adres, e-posta adresi, telefon ve doğum tarihi bilgileri ile ücretsiz üye
olup, sitede "Mükemmeller Kulübü" oyununu oynayarak oyundaki başarılarına göre puan
kazanacaklardır. Bir katılımcı, oyun kurgusuna uygun olarak, yeterli miktarda Kulüp Parası
olduğu sürece oyun oynayabilir.
Yarışmada toplam 14 dönem olacaktır. Her ayın 1/15 ve 16/31 arasında ayda iki dönemden
oluşacak oyun toplamda 7 ay boyunca online kalacaktır.
Yarışma süresince, oyunu başarıyla tamamlayarak her dönem en yüksek puanı alarak dereceye giren katılımcılar muhteşem hediyeler kazanacaktır.
Yarışma hakkında bilgi almak ve kazanma şansı yakalamak için tıklayın.
Mükemmeller Kulübü Facebook'ta
İlgili Firma : Penguen
Kategori : Yarışma
Son Katılım Tarihi : 18.11.2010
Sonuç İlan Tarihi : - www.lezzeticekenbilir.com
Katılım Şartları : Tıklayınız (Pop-Up)
1 adet Sony Bravia LCD TV
1 adet Iphone 3GS 16GB
1 adet Sony Playstation 3
Kampanya tarihleri arasında, Penguen'in yarışma internet sitesine Facebook hesabı ile giriş yapıp, Penguen ürünlerini ile yaşadıkları mutlu bir anı görüntüleyen kendi fotoğraflarını yükleyenler güzel hediyelerden birini kazanma şansı yakalıyorlar.
Yarışma hakkında bilgi almak, katılmak ve kazanma şansı yakalamak istiyorsanız tıklayın.
Lezzeti Çeken Bilir
3M Command » Command Ödüllü Amatör Reklam Yarışması
3M Command tarafından yapılan amatör reklam yarışması çerçevesinde kullanıcılardan ürünü veya markayı tanıtacak reklam filmi çekmesi istenmekte. Reklam filminin süresi, konusu veya tarzı ile ilgili hiçbir zorunluluk bulunmamaktadır. Hazırlanacak olan filmin dikkat çekici veya eğlenceli olması en önemli detaylardan biri.
Yarışmaya katılan videolar site ziyaretçileri tarafından oylanarak finalist liste seçilecektir. Finale kalan videolar özel jüri tarafından seçilecek ve ilk 10 yarışmacıya birbirinden güzel hediyeler verilecektir.
Katılımcıların videolarını daha çok kişiye duyurabilmeleri için özel facebook uygulaması ile de videolar izlenebilmekte ve oyalanabilmektedir. Kısa film, reklam ve yarışmalara meraklı olan tüm kullanıcıları yarışmaya katılmaya davet ediyoruz.
Yarışmanın web sitesi: www.izbirakmakistemiyormusun.com
Command Amatör Reklam Yarışmasının Ödülleri:
•Birinci seçilen yarışmacıya, SONY 46’’ LCD TV
•İkinci seçilen yarışmacıya, SONY 40’’ LCD TV
•Üçüncü seçilen yarışmacıya SONY Mini Laptop
•Dördüncü ve Beşinci seçilen yarışmacılara SONY Bloggie
•Altıncı, Yedinci, Sekizinci, Dokuzuncu ve Onuncu yarışmacılara ise SONY Fotoğraf Makinesi hediye...
Koş Smarty
13 Kasım 2010 – 18 Aralık 2010 tarihleri arasında Smarty Facebook'ta adresinde yer alan “Koş Smarty” oyununa gir, çarkı çeviren Smarty’i durdur ve hediyeni kazan!
bnm de bloğum var beklerim izliycem siziMutlu Anlar arkadaşlar buda benim blog adresim izleyici sayısımı artırırsam biraz daha kampanyalar yapıp hediyeler vericem.
ayrıca bazı bloglardaki kampanyalarıda yayınlıyorum izlemeye alırsanız çok sevinirim hep beraber kazanırız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?