Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hatırlarsınız belki gezersen fa yı siteye duyuran bendim ama arkadaşlarıma gelmişti bana gelmemişti:84: neyse geçenlerde sitem dolu bi msj atmıştım saolsunlar cvplamışlardı ve e yalan söyliyeyim gönlümü de aldılar bugün kargom geldi pek bi sevindim:98:[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Güle güle kullan tatlım ne hoş bi sürü şey göndermişlerr
kızlar hatırlarsınız belki gezersen fa yı siteye duyuran bendim ama arkadaşlarıma gelmişti bana gelmemişti:84: neyse geçenlerde sitem dolu bi msj atmıştım saolsunlar cvplamışlardı ve e yalan söyliyeyim gönlümü de aldılar bugün kargom geldi pek bi sevindim:98:[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
merhabalar arkadaşlar benimde blogumda guzel kampanyalarım var katılmak ıstersenız sartları tamamlayıp katılabılırsnız
NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: BAL KREMİ.NET KAMPANYAM bal kremi hediyemiz var
NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: yakaladın yakaladın.com ile kampanyamız harika manikür seti hediye tam 3 kişiye
manıkur setı 3 kişiye
NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: Annyvette & İNCİTOZU NEMLENDİRİCİ KREMİ HEDİYEMİZ inci tozu kremi hediye ediyoruz
NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: KOZMETİK MARKALAR x-tra jel hediye ediyoruz
bnmde bloğum var daha yeni olsada katılayım cnm belki çıkarrr :))
kızlar kazanmışım philipsten:)))
PClub Trkiye | Philips | sense and simplicity
katılan varsa bi baksınnnn
ay çok sevinçliyimm