• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
NASIL YANİ ŞİMDİ KART NUMARAMI GÖNDERDİM NE OLACAK %50 indirimli tava mı alcaz?

evet aynen öle canım :)

ayyy süpermiş 10 tl haaa bende hemen kayıt oldum bu ürün birlikte satılıyormuş 19.90 tl mi şimdi :)bayanssulusmile

güle güle kullan canım :) ben %100 ü yakaladım. buraya yazabna kadar bitti :bbo:

merhaba kızlar bol bol numuneler hadi bakalım :))opuyorumnanaktan

selam canımmmmmvereliniortak

ayrıca şuan migros club kart tava indirimi %25 olarak devam ediyor..

evet aynen öle canım :)

güle güle kullan canım :) ben %100 ü yakaladım. buraya yazabna kadar bitti :bbo:

selam canımmmmmvereliniortak

millet bunumu takip ediyor yahuuuuuu nasıl bitirio hemen :(
nasıl alıcaaz kampanyaya kaydıonız alındı dedi ama napmamız lazım kiiiiiii

millet bunumu takip ediyor yahuuuuuu nasıl bitirio hemen :(
nasıl alıcaaz kampanyaya kaydıonız alındı dedi ama napmamız lazım kiiiiiii

YA SANA ŞÖLE SÖLİM ŞEKERİMMM 5 DK BİLE SÜRMEDİ RESMENNN ohaoldumsmile

MİGROSA GİDİYOSUN ÜRÜNÜ ALIYORSUN. KARTINI VERİNCE ,İNDİRİM DÜŞÜO zemuszemus

Henüz duymadıysanız söyleyelim; “Saç Boyasındaki Son Trend: Yoğun Kahverengi Tonları!” Tülin Şahin de bu modaya kulak verdi ve saçlarını Koleston’un Manyetik Kahverengi Koleksiyonu’ndan 6/1 Büyüleyici Kahve’ye boyadı. Şimdi büyüleyici görünme sırası sizde, Kahverengiyle Büyüle adresine girerek Tülin Şahin’in güz...ellik sırlarını kendi ağzından öğrenebilirsiniz. Kim bilir belki Tülin Şahin’le 1000 TL’lik bir alışverişe çıkma şansı da yakalarsınız.
............1000 tlnin üzerine tıklayarak formu doldur 50.kişiye koleston boya kazanma imkanıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4 işler kesat BE TÜLİNCİM sempatiksalakcinnihayde güldür yüzümüzüşakkıdı:icecream:

Back