Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bu gün banada herobabyden 1 tane kaşık maması 1 tane sütlü,bisküvili,muzlu karışık mama,birde kitapçık gelmiş..

hı kızlar birde bugün benim cebi aramışlar duymadım..
sonra evi aramışlar eşim açtı teli anket yapacaz demişler...
nerden aradılar bilmiyorum...sizide böyle arayan oldumu...
212 li bi numaradan...

hadi yaa kötü mü nuuneler aman iyiki 3.5 fazla versem üzülürdüm neyse eşe dosta dağıtırım ben de

Evet canım denemek bedavadan gelen 2.ürünüm ilki mouse pad diğeride bu nestlenin yeni ürünleri :)

günaydın kızlar,beni dün gü kokulu kuran için aradılar.toptancıarmış bir adt yolayamazlarmış en az 5 adet alıp hayrıma dağıtabiirmişm filan dediler.taneside 8 tl imiş.bende uğraşmamak için o kadarını verecek param yok dedim kapattı.telefondaki bayanda çok aubali konuşuyordu ,ablacım ablacım filan.anlayacağınız kargo ücreti sadece ödeme filan hikaye,amaçları tuzağa düşürmek.dikkatli olun hatunlar

evet benide aradılar dün aynen dediğiğiniz gibi samimi bir şekilde konuşuyordu sanki kırk yıllık ahbabım sempatiksalakcinniama toptan fln bişey demedi 15 tl kargo ücreti dedi o kadar....... bende istemedim.......

uzun zamandır birşey gelmiyor.
milupa hamile paketi yollaycaktı gelmedi.
lansinosh yollayacaktı gelmedi.
denemek bedavaya o kadar yorum yazdım bir kere koltuk altı pedi geldi.
ne şansızım yahu.

uzun zamandır birşey gelmiyor.
milupa hamile paketi yollaycaktı gelmedi.
lansinosh yollayacaktı gelmedi.
denemek bedavaya o kadar yorum yazdım bir kere koltuk altı pedi geldi.
ne şansızım yahu.

gelir canım bu ara pek kesat yorumlara devam :))))

lansınoh'tan numune istemiştim . şimdi geldi :ecrin_bebek:
2 tane göğüs pedi
göğüs kremi ( minicik)
ıslak mendil
süt saklama poşeti 2 tane

lansınoh'tan numune istemiştim . şimdi geldi :ecrin_bebek:
2 tane göğüs pedi
göğüs kremi ( minicik)
ıslak mendil
süt saklama poşeti 2 tane

ücretsizmi cnm? -------kızlar bu arada birşey sorucam bu denemek bedava sitesinden kazanmasanda arada ürün geliyormu yoksa illa kazanmakmı gerekiyor............ birde geçende hedye ormanı var bebek kokusu ona girdim ayyyyyy ne karışık saatlerce hediye kazanmak içinn yüzlerce kişii bekliyor saniye tam doluyor biri sincaba fıstık verdimi hayde tekrar artıyor saniyee ay çok uyuz yaaa:umursamaz:kaydirigubbakcemile

evet canım ücretsiz.

denemek bedavadan banada bişi gelmedi artık bakmıyorum bende :umursamaz:

Denemek bedava tamamen şans işi kızlar 2 yorum yapıp hadi bana üğrün göndersinler demekle olmuyor gerçekçi yorumlar istiyorlar bence :))) ara ara girmeye devam edin ve yerinde yorumlar yapın :)

bu arada denemek bedava ürün gönderimi yapıyor seçtiği kişilere bişey kazanmıyoruz ordan :)))

face de özsütün sayfasında 2 adet yeni pastasına isim arıyor bir de her ay gelecek ayın pastasını soruyor süpriz hediyeler veriyormuş :)

eminim defalarca yazılmıştır ama bana umarım 1 keredaha cevap verebilirsiniz
hariboyu kazanma şansı nasıl oluyor ben facede beğendim kendilerini şimdi yapmam gereken nedir?

:Saruboceq:hariboda kendimi etiketleyebildim bugün.

50 kişi etiketleniyo ama 2 kişi seçiliyor. umarım ben seçilirimmm

bol şanslar orchidea :)))) ben gene kaçırdım zaten daha önce kazandığım için gelmezdi bana diye düşünüyorum :)

nazar boncuğum normalde salı ve cuma çekiliş yapılıyor bunun için beğenmen yeterli ama şimdi bir de etiketleme yarışması yapıyor ki bu sayfasında yazıyor :)

arkadaslar denemek bedava tüketici nabzını ölçmeyi amaclıyor bu sebeple gercekci ayrıntılı yorum istiyor ayrıca bişi kazanılmıyo bu sitede sadece yeni cıkan ürünler belirli sayıdaki üyelere gönderiliyor deneyip yorum yapılması isteniyor olay bu bana diş macunu geldi ama kimine robot süpürge gitti kimine türk kahvesi bana 2. kez geldi nestlenin yeni cıkan ürünü 90 kşşiye yollamıslar bende iclerindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…