Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bana bugün doğacıdan mail geldi kızlar numune istemiştim. cevap olarak numune dağıtmadıklarını 12 tane ufak ürün ve broşür göndereceklerini yazmışlar kago ücreti 3.5 tl onaylarsanız gönderelim yazmış kabul ettim bn de

kabul etmesen iyiydi kremler cok kötü coook dandik

kabul etmesen iyiydi kremler cok kötü coook dandik

özgecim zaten o kremler normalde 5-10 tlye satılıyor çok bişey beklememen lazımdı
ben kullanamadım çok yağlı geldi benim için ama kokusunu çok sevdim annemde bayıla bayıla kullandı :)))

Arkadaşlar bana da doğacıdan mail geldi.
kabul ettim. yollayacaklar ama siz öyle deyince moralim bozuldu
İğrenç derken??
yani kremden bahsediorum.. pişman olmasam keşke :)

kızlar denemekbedavadan numune alabilmek için ne yapmak gerekiyor? Bliyorum daha önce biri burada açıklamış ama o sayfayı bir türlü bulamadım tekrar söyleyebilir misiniz? Ben üye oldum sadece henüz başka bir şey yapmadım

yorumlar yazıcaksın ürünlere ama ciddi şekilde bilinçli tüketicilere gönderiyorlar genelde onların amacı yeni cıkan ürünler hakında tüketici nabzını ölcmek ayrıca gelen ürünler numune değil orjinal boy deneyip yorum yazıyoruz ama kimisi şanslı onlara maddi olarak daha pahalı ürünler denk gelebiliyo bana diş macunu denk geldi bi arkadasıma robot süpürge

Son düzenleyen: Moderatör:
robot süpürge miii vayyyyyyyy :bbo: eh bir de biz deneyelim şansımızı sağol özgecikkk

merhaba kızlar.............gelmeyeli pek değişiklik olmamış bugün banada babystardan 2 adet bebek bezi geldi :) üye olmuştum sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…