Kızlar bana da 2 gün önce Ülker Hero Baby'den bi paket geldi içinde 1 kutu kahvaltı saati,1 paket bisküvi 1 kavanoz da sütlümuzluyoğurt var,oğluşuma yedirdim onlardan :)) Dün de Doğadan bergamot aromalı 25'li poşet çay yollamış kaydirigubbakcemile2 Bir de dün Haribo kazanmışım o ne zaman gelir bilmiyorum kaydirigubbakcemile2
doğadan numunemi istiyorsunuz .... nasıl kazanılıyor....... kargo ücreti varmı .......kaç gün sonra geliyor ........hangi kargo getiriyor........... devamı haftaya:)
Ben Doğadan'a üye olmuştum sayfanın alt kısmında Doğadan dostu olun kısmı var ordan üye olmuştum,dağıtım şirketi var onlar getiriyor,ücret yok ben eşimide üye yapmıştım onun adına da geldi :)
şeymacan seni yanlış anladı:roflol: daha doğrusu birinin yazısıyla karıştırdı kusura bakma pls
Ne demek şeymacan :) Umarm "şeymacan" dememe kızmıyorsun şeymacan :)
kozmo dermo şampiyoları.. kızlaaar.. nereden öğrendiniz kazandığınızı? bir liste filan var mı? yoksa mail mi geldi?
kaç sefer sorduk bi cvp veren yok mu? sitesinde bulamadım liste fln. :sinifsinif:
mail geldi canım ....
teşekkür ederim canım.. bi de tebrik ederim.. a.s.
Ben zaten üyeydim oraya hiç istemeden otomatik yolluyorlar zaten...banada geldi..doğadan numunemi istiyorsunuz .... nasıl kazanılıyor....... kargo ücreti varmı .......kaç gün sonra geliyor ........hangi kargo getiriyor........... devamı haftaya:)
kozmo dermo şampiyoları.. kızlaaar.. nereden öğrendiniz kazandığınızı? bir liste filan var mı? yoksa mail mi geldi?
kaç sefer sorduk bi cvp veren yok mu? sitesinde bulamadım liste fln. :sinifsinif:
Canım bende bilmiyordum hediye gelince öğrendim....
Ben zaten üyeydim oraya hiç istemeden otomatik yolluyorlar zaten...banada geldi..
Canım bende bilmiyordum hediye gelince öğrendim....
Kim Korkar Yemek Yapmaktan ? Tarifi Tamamla Taş Gibi Fırın Kazan !
Detaylı bilgiler için :
Simfer Kampanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?