Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kampanya sonunda yapılacak sistem çekilişiyle belirlenecek 500 kişi, içinde Knorr ürünlerinin yer aldığı hediye paketi kazanacaktır. Paket içeriği ise aşağıdaki gibidir:

1 paket Knorr Oğmaç Çorbası
1 paket Knorr Toros Çorbası
1 paket Knorr Erişteli Yoğurt Çorbası
1 paket Knorr Ayranaşı Çorbası
1 paket Knorr Analı Kızlı Çorbası
1 paket Knorr Hanımağa Çorbası
1 paket Knorr Mantı Çorbası
1 paket Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi – Baharatlı Sarımsaklı
1 paket Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi – Mangal Lezzeti
1 paket Knorr Mercimek Köfte Harcı
1 paket Knorr Köfte Harcı
1 paket Knorr İnegöl Köfte Harcı
1 paket Knorr Sucuk Köfte Harcı
1 paket Knorr Et bulyon 3 lt
1 paket Knorr Tavuk bulyon 3 lt
1 paket Knorr Çabuk Çorba Makarnalı Kremalı Tavuk & Mantarlı
1 paket Knorr Çabuk Çorba Makarnalı Yoğurtlu

kızlar bunları kazandık.yaşasınnnnn:))

kızlar ya rimel kampanyası bugünmü biticek yoksa bittimi bilen biri cevap verebilirmi akşama gidicemde 21.00 gibi anca fırsat bulabildik .... banada uzak olduğu için tekin acar yeni vaktim oldu

ne yaptınız da kazandınız knorr'u hele biriniz deyin yahu

cnm kafanı yukarı kaldır sana çok yakın ne kazanılmış görüceksinkaydirigubbakcemile3çorba ve harçlardan oluşan peket kazanmış arkadalara afiyet şeker olsun:):1rolleyes::teselli:a.s.

kızlar ya rimel kampanyası bugünmü biticek yoksa bittimi bilen biri cevap verebilirmi akşama gidicemde 21.00 gibi anca fırsat bulabildik .... banada uzak olduğu için tekin acar yeni vaktim oldu

canım yarın biticek.. ama ben 2 gündür heryeri altüst ettim. kalmadı kalmadı

canım yarın biticek.. ama ben 2 gündür heryeri altüst ettim. kalmadı kalmadı

hadi ya kalmamışmı bize kalmaz zaten canım ya:)))))) ben büyük alışveriş merkezine gidicem belki orada vardır tekin acar ve sevil var ikisinede bakıcam çok pis hırs yaptım :)):1ninca:

ben de tekin acara gittim taksime.. istikaldeki clinique de gittim hiç bi yerde kalmadı dedi bana.. forum istanbula da bi ark. gitmiş.orada da bulamamış. sen nereye gidicen cevahire mi şeymacım...

Kızlar bana da 2 gün önce Ülker Hero Baby'den bi paket geldi içinde 1 kutu kahvaltı saati,1 paket bisküvi 1 kavanoz da sütlümuzluyoğurt var,oğluşuma yedirdim onlardan :)) Dün de Doğadan bergamot aromalı 25'li poşet çay yollamış kaydirigubbakcemile2 Bir de dün Haribo kazanmışım o ne zaman gelir bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

ben de tekin acara gittim taksime.. istikaldeki clinique de gittim hiç bi yerde kalmadı dedi bana.. forum istanbula da bi ark. gitmiş.orada da bulamamış. sen nereye gidicen cevahire mi şeymacım...

belkide yok ozaman yoksa yerim ben kocamı yakötükedihüso kaç gündür gidelim diyorum bi gidemedik yine son güne kaldık ..... cnm maltepe de carrefour var büyük mağazası oranın içinde tekin acarla ; sevile bakıcam boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…