Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Ben hiç beğenmedim ama bu ürünü çok yağlı bir şey uygulaması zor elden çıkmıyor hemen.Ayrıca saçlarımıda çok sertleştirdi.
Günlük bakım kremi daha güzell....

allla alla ilginç ben saçıma südükten sonra elimi bile yıkamıyorum kaybolup gidiyorrr
saç tipinize uygun gelmedi o zmnnn bilmiyorumkismile

oo herkes dağılmış bayramlaşmaya bende annemlerdeyim yarın evime dönüyorum hani hiç kampanya haberleri yok kızlar:)))

Arkadaşlar ben Avonun yeni yarışmasına katıldım. (avon yüz güzeli yarışması ) Aslında böyle resim eklenen yarışmalara katılmam ama hediyeleri görnce gözüm döndü :lepi:
Neyse resmimi ekledim .. Sonra kuralları okudum .. 18 yaş altı katılamaz diye bi kural varmış... Çok üzüldüm yaaa senağlama

arkadaşlar clinique mağazaları markası ne olursa olsun eski rimellerini getirenlere promosyon boy clinique marka rimel hediye ediyormuş a.s

Molped hem havalıyım hem ince video yarışması yeniden başladı.
Sen de hemen Molped Daily Care üçlüsünü en iyi yansıtan videonu çek oylama sonunda en çok oyu al hediyeler kazan.
Yarışmada birinci olan videoya I-pod Nano, ikinci olana I-pod Shuffle, üçüncü olana 1 yıllık Molped ürünleri ve ödül almayı hak kazanan ilk 20 kişiye ise Molped´den surpriz hediye paketleri verilecek.

Molped Hem Havalıyım Hem İnce

BAYRAM HEDİYENİZ KAYRA'DAN!BAYRAMIN 2. GÜNÜ BAŞLAYACAK ÖDÜLLÜ ANKETİMİZE KATILAN 25. 100. 250. 500. VE 750. TAKİPÇİLERİMİZE KAYRA MARKALI ÜRÜN HEDİYE!TEK YAPMANIZ GEREKEN KAYRA | Facebook SAYFASINI BEĞENEREK ÖDÜLLÜ ANKETE KATILMAK!

editin kaldırılması kötü oldu ya.. düşük cümleleri düzeltemiyoz..

neyse boynerlerde de varmış.. iyi bayramlar kızlar.. opuyorumnanaktan

Sütaş'ları hala bitiremedik yaa :)) Bayramda gelen misafirlere de ikram ettik ama çok bereketli heralde bir türlü sonunu getiremedik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…