Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
suan denedımbılıyorum.com faıry gonderıo onların dısında bıoblas bebelac herobaby uye olman lazım ama bunlarada uye olmadan ob tampon we rozı ped bıoblas new matık numune gonderıyor....

'hayriye88 '
sağol cnm ..teşekkür ettim :)

haribo kampanyası bittimi yaa nasıl katıldınız kızlar :)

Kızlar Günaydın,

Sütaş iftar sofranı bir sütaş ürünü eşliğinde çek kampanyasına katıldım. Fotoğrafımı sayfaya yükledikten sonra onay maili geldi. Sütaş tatlılarından kazanmışım. Haftaya güzel başladım, umarım devamı gelir.

merhaba kızlar yeni keşfettim bu topiği o kadar çok sayfa olmuşki hepsini okumam mümkün deil..
var mı bu aralar katıldığınız yeni kampanyalar?
üye şartı var mı bu kampanyalara onuda belirtir msnz?

cnm onun dısında yuwa mayaya uye olup yemek kıtabı ısteyebılırsın

yuva maya göndermiyor artık bana maili geldi

new de yoğun talep nedeniyle numune gönderimini durdurmuş.

roziden cevap bile gelmedi.

deracine göndericez dedi göndermedi

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

çok dertliyim çooookkkkksenağlamasenağlama

bana hero baby den numunelerim geldi çok begendim organik kaşık maması var ama ben burda hiç görmedim daha önce satılmıyormu anlamadım yada burda yok 3 adet ürün geldi kaşık maması gece büsküü birde kahvaltılık muhallebi gibi bişi ama benimki bayıldı:))

Nivea nın kargo takibi için nereye bakıyorduk???

kızlar denedim biliyoruma 1 ay oldu üye olalı ne gelen var ne giden size geldimi???? Ne kadar sürede hangi kargo getiriyor???* Cevaplarınızı bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…