• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kampanya ile kampanyacının buluşma noktası: Bayanlara Özel Kampanya (+18)
Bayanlara Özel Kampanya (+18)
Kampanya ile kampanyacının buluşma noktası ve www.ikincicadde.com işbirliği ile yeni kampanyamız başlıyor.
Sadce bayan ziyaretçilerimizi yararlanabileceği bu kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey www.ikincicadde.com sitesindeki ürünlerden birine yorum yaparak yaptığınız ürünün adresini ad,soyad,adres bilgileriniz ile birlikte ikincicadde@hergunkampanya.com adresine göndermek
Kampanya sonunda 2 üyemiz göndereceğimiz ürün kataloğundan dilediğine sahip olacak.
Not: Kampanyamız sadece bayanlara yöneliktir. Erkek katılımcıların gönderdiği mesajlar dikkate alınmayacaktır.
Kampanya başlangıç tarihi: 30 Temmuz 2010
Son katılım tarihi: 5 Ağustos 2010

Özel Mesaj (Offline)

Yakaladın yakaladın 3. hafta (04 - Ağustos)
« : Bugün 00:01:00 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

www.yakaladinyakaladin.com ve Kampanya ile kampanyacının buluşma noktası işbirliği ile 4 hafta sürecek yepyeni bir kampanya başlıyor. Bu hafta 3 takipçimize laptop soğutucu stand hediye ediyoruz.

İşte 3. haftanın ödülleri
3.Hafta (04 - 10 Ağustos 2010) 3 kişiye Laptop Soğutucu stand
https://www.yakaladinyakaladin.com/?islem=eku&ID=1562

Bu muhteşem hediyeleri kazanmak için yapmanız gereken şey ise çok basit; Hemenhttps://www.yakaladinyakaladin.com sitesine üye olun vehttp://www.facebook.com/pages/yakaladinyakaladincom-da-her-gun-yeni-bir-firsat/138453779504782 adresindeki facebook sayfasının hayranı olun ardından Yakaladinyakaladin.com üye adınızı ve facebook sayfasındaki isminiziyakaladinyakaladin@hergunkampanya.com adresine mail atmanız gerekmektedir.

Fottom.com ile Fotoğraf Yükle, Sakla, Paylaş, Bastır. Online, dijital fotoğrafçılık, fotoğraflardan baskı ve baskılı ürünler. ve Kampanya ile kampanyacının buluşma noktası işbirliği ile yepyeni bir kampanya başlıyor.

Hemen şimdi Fottom.com ile Fotoğraf Yükle, Sakla, Paylaş, Bastır. Online, dijital fotoğrafçılık, fotoğraflardan baskı ve baskılı ürünler. adresine girin, onlarca baskı seçeneğinden birini seçin, facebook profilinizde yayınlayın Fottom'dan fiyatı 25TL'ye kadar olan ürünlerden beğendiğiniz bir tanesini kazanın.

Eğer blogunuz da varsa beğendiğiniz Fottom.com'u blogunuzda da yayınlayın ekstra 5 çekiliş hakkı daha kazanın.

Yapmanız gereken tek şey profilinizde paylaştıktan ya da blogunuzda yayınladıktan sonra (duvarınızı görebilmemiz için) HergunKampanya facebook profilimizi ( Hergun Kampanya | Facebook) arkadaş listenize ekleyerek bize mesaj atmak.

Kampanya sonunda 2 takipçimize fiyatı 25TL'nin altındaki ürünlerden kendi seçeceği bir tanesi hediye.

ntvspor.net'te Nivea for men kampanyası
« : Bugün 10:28:39 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı
www.ntvspor.net sayfasında hergün 4 adet soru cevaplayıp Nive For Men tıraş seti kazanıyorsunuz. Her gün 500 kişi hediye kazanıyor!

Lansinoh 5 üyemize süt saklama poşeti armağan ediyor. Üstelik form dolduran tüm üyelere süt saklama poşeti gönderilecek. Tek yapmanız gereken formu eksiksiz doldurmak! Kazanmak için tıklayın.

Formu eksiksiz dolduran Bebek.com üyeleri, bu güzel armağanı kazanma şansını yakalayabilecek. Kazanan üyelerle Bebek.com tarafından irtibata geçilecek ve katılımcı bilgileri ilgili firma ile paylaşılacak. Sonuçları bu sayfadan takip edebilirsiniz. Formu dolduran 100., 250. 500., 750.1000., üyelerimiz şanslı talihliler olacaklar.

Bebek.com - Lansinoh 5 anneye süt saklama poşeti hediye veriyor

new dwn banada mail geldi,bu kadar çok kişiden adres isdtediklerine göre kessin gönderecekler,bakalım nasıl bişey gelecek.e.sabrituncer dende sipriş verdim.tarihi 30 ağustosa almışlar.gelsin kargom eklerim resimlerini

selamlar

arkadaşlar bişey sormak istiyorum fairy kullandıktan sonra deneyiminizi paylaşın diye bir bölüm varya oraya yazmak istiyorum fakat bir kod istiyor hangi koddan bahsediyor yardımcı olurmusunuz

slm kızlarrrr az önce bana new matikten toz deterjan ve bulaşık makinesi tableti geldiiizemuszemus

banada dün plates cdsi geldi bi siteye üye olmuştuk baktım biraz yetersiz gibi cd pek işe yaramaz gbi geldi

slm kızlarrrr az önce bana new matikten toz deterjan ve bulaşık makinesi tableti geldiiizemuszemus

çok merak ettim yaa nasıl bişey gndermişler canım resim ekleyebilir misin?

banada az önce e.sabri tuncerden siparişlerim geldi.kokuları şahane iki serininde ,şiddetle tavsiye ederim kızlar,kaçırmayın bence çok avantajlı

Eklentiler

• $05082010095.jpg
    $05082010095.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 21
çok merak ettim yaa nasıl bişey gndermişler canım resim ekleyebilir misin?

banada az önce e.sabri tuncerden siparişlerim geldi.kokuları şahane iki serininde ,şiddetle tavsiye ederim kızlar,kaçırmayın bence çok avantajlı

canım benim telefonun usb kablosu yok ama esim görevden gelince ekletebilirsem atarımyerimseniben

Back