Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hangi setleri aldınız kokuları nasıl tavsiye eder misiniz

hot kisses - h. poison u andırıyor kokusu ağır kışlık olur anca:)

potion of love - bunuda t. mugler angel a benziyor diye okumuştum bir blogda buda ağır bir koku

pure love - çok fresh bir koku

cuttie pie - mis gibi çok beğendim:)

arkadaşımda portakal çilek nar ve passionate love aldı. portakal çok güzel, nar şeker gibi kokuyor, çilek sevmeme rağmen beğenmedim passionate love iğrenç:)

hot kisses - h. poison u andırıyor kokusu ağır kışlık olur anca:)

potion of love - bunuda t. mugler angel a benziyor diye okumuştum bir blogda buda ağır bir koku

pure love - çok fresh bir koku

cuttie pie - mis gibi çok beğendim:)

arkadaşımda portakal çilek nar ve passionate love aldı. portakal çok güzel, nar şeker gibi kokuyor, çilek sevmeme rağmen beğenmedim passionate love iğrenç:)

canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bayanssulusmile

oyladım canım şimdiden teşekkürler yalnız bu sitede 3000 üye yok sen nasıl o kadar oylandın anlamadım bilmiyorumkismile

canım arkadaşımla ablam aynı anda başka pclerden oy vermişlerdi bana birden oy kullanan sayısı 100 artmaya başladı 10 puan verdikleri halde benim ordaki ortalamam da 9,5dan 7ye indi bizde anlamadık sistemin azizliğine uğradık herhalde aynı anda verdikleri için kitlendide oldu:emir_bebek:

arkadaslar 2 ıncı tamponumda geldı bugun dun yuva mayaya uye olmustum ıletısıl bolumunden yemek kıtabı ıstedım bugun maıl atmıslar yola cıktı dıe yrn gelır sızde ısteyın:)

anasayfada garnierin bitane reklamı var tanıtımı yorumlarınızı bekliyoruz falan yazıyo ordan girip yapılan yorumlardan bulucaksın ve onu oylucaksın canım

teşekkür canım.
kızlar tanıdık isim görünce oyluyorum...sizde beni oylamayı unutmayın sadece SEVİYOM.kaydirigubbakcemile2
buarada çok oy alınca ne oluyorbilmiyorumkismilezemuszemus

Back