avon hediye kazan on facebook
burda yazıyor canım kazananlar ben kazanmışım darısı size.....kaydirigubbakcemile2
tebrikler canım güle güle kullan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avon hediye kazan on facebook
burda yazıyor canım kazananlar ben kazanmışım darısı size.....kaydirigubbakcemile2
avonun kazananları açıklanmış ama ben listeyi göremiyorum varmı bilgisi olan
canım ekledimmm işte bak ilki kutu içinde toz deterjan var yanındakilerde bulaşık tableti digeride dergi bilgi veriyo ürün hakkında olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
teşekkürler fena değilmiş bakimm belki akşam bende isterim :)
teşekkür ederim canım :)şimdi gördm yeni mesajları tebrik ederim![]()
avon yeni bişi yapınca söleriz canım bunu yapmaz bidahakızlar biri bana şu avonu anlatsın nası oluyo belki bi daha yaparlarsa kazanırım
bi de şu yumoşta doğrı cevabı bilen var mı
kızlar yumoşta ben 15 sayıyorum ama seçeneklerde 15 yok onun için 19 yaptım.
avonun kazananları açıklanmış ama ben listeyi göremiyorum varmı bilgisi olan
tebrik ederim. sorun olcağını sanmıyorum güzellik perisinde göndermişlerdi bunuda gönderirler bence :) bekleyip görücez nasıl olcak die :)ben kazanmışım çok mutlu oldum ya :) iletişime nasıl geçerler acaba, ee yaşımda küçük yollamaktan vaz geçerler falan korktum bi an delikafadulden
Teşekkürler canım...tebrikler canım güle güle kullan.
Ayy inanmıyorum cidden mi?Bugünde bana geldi:)))Ay biz ne fenayızzzz..kızlar new matigide kuruttunuz ha ben istedim numune göndermiyor artık dedilmaz:
yav kaç aydır hiç bişey kazanamadım sadece bir paletta kazanmıştım o yani.
doğa dan çay istiyordunuz herkese gönderdiler bi bana göndermediler.
bari bu niveadan kazansam.kötükedihüso
kızlar yumoşta ben 15 sayıyorum ama seçeneklerde 15 yok onun için 19 yaptım.
yumoşta bende 15 saydım farklı sayan varmı
Teşekkürler canım...
Ayy inanmıyorum cidden mi?Bugünde bana geldi:)))Ay biz ne fenayızzzz..
Bende 13 saydım ama 19 u işaretledim.Kaç kişiye ne veriyormuş kızlar yumoş?Geri dönüş fln olmadı...
Hııı bide eşim fısh kredi kartından bmw motorsiklet kazandı kızlar sevinçten uçuyoruz....![]()
ooo süper bendede fish card var bir kere boynerden 50 tl lik bedava alışverişim oldu onun dışında çekilişten bişeycik çıkmadı
Teşekkürler canım...
Ayy inanmıyorum cidden mi?Bugünde bana geldi:)))Ay biz ne fenayızzzz..
Bende 13 saydım ama 19 u işaretledim.Kaç kişiye ne veriyormuş kızlar yumoş?Geri dönüş fln olmadı...
Hııı bide eşim fısh kredi kartından bmw motorsiklet kazandı kızlar sevinçten uçuyoruz....![]()
:)bizde kartımızı yeni aldık daha temmuz 20 de..Şans işte çıktı geldi ilaç gibi oldu walla:))