hangi setleri aldınız kokuları nasıl tavsiye eder misiniz
merhaba rendeciğim,nasılsın?
Merhabaaaa
iyiyim moonserosecumm sen nasılsın?
canım bende üye oldum. ama nasıl seni bulup oylucam.bilmiyorumkismile
bende seviyom bulursan benide oylakaydirigubbakcemile3
hot kisses - h. poison u andırıyor kokusu ağır kışlık olur anca:)
potion of love - bunuda t. mugler angel a benziyor diye okumuştum bir blogda buda ağır bir koku
pure love - çok fresh bir koku
cuttie pie - mis gibi çok beğendim:)
arkadaşımda portakal çilek nar ve passionate love aldı. portakal çok güzel, nar şeker gibi kokuyor, çilek sevmeme rağmen beğenmedim passionate love iğrenç:)
ben sana veriyim canım sende bana ver moon85 diye yazdım bende ilk yazanlardanımhihoyyyt
Kızlar dermolkilden numune alan var mı?
oyladım canım şimdiden teşekkürler yalnız bu sitede 3000 üye yok sen nasıl o kadar oylandın anlamadım bilmiyorumkismile
oyladım canım şimdiden teşekkürler yalnız bu sitede 3000 üye yok sen nasıl o kadar oylandın anlamadım bilmiyorumkismile
arkadaşlar ben de oy istiyorum.lawyersss olarak kayıtlıyım hemen açılan sayfada,yani bulması kolay:)ben sana veriyim canım sende bana ver moon85 diye yazdım bende ilk yazanlardanımhihoyyyt
arkadaşlar ben de oy istiyorum.lawyersss olarak kayıtlıyım hemen açılan sayfada,yani bulması kolay:)
ya nasıl oyluyosunuz ben pek siteyi anlamadım.
bende sizi oylayım. yaptığımız yorumlarımı oylucazbilmiyorumkismile
anasayfada garnierin bitane reklamı var tanıtımı yorumlarınızı bekliyoruz falan yazıyo ordan girip yapılan yorumlardan bulucaksın ve onu oylucaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?