- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
en üste koyduğun resimdeki ürünler nerden geldi
kozlab cnm bnde bayıldım ürünlereee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en üste koyduğun resimdeki ürünler nerden geldi
mıne ekledım senı canım ama benım avon sayfası acılmıyor sorun verıyor face sayfamı kapatmadanda kapanmıyor((((
arkadaslar buraya gecen hafta baktım sızın tecrubelerınız sayesınde bır cok urun ulastı elıme yalnız sole bır duurm war ben faıry deterjan tanıtım we satısında calıstım o sıteyı herkese onerıyoduk bana sımdıye kadar gelenler 1 hafta ıcınde bebelac mamaları prıma bebek bezı 5 tane fairy rozı ped tampon dıs macunu we kargo parasıda odemedım ama heryer urun gondermes olmus bır suru yer kıbarca hayır dıo
arkadaslar buraya gecen hafta baktım sızın tecrubelerınız sayesınde bır cok urun ulastı elıme yalnız sole bır duurm war ben faıry deterjan tanıtım we satısında calıstım o sıteyı herkese onerıyoduk bana sımdıye kadar gelenler 1 hafta ıcınde bebelac mamaları prıma bebek bezı 5 tane fairy rozı ped tampon dıs macunu we kargo parasıda odemedım ama heryer urun gondermes olmus bır suru yer kıbarca hayır dıo
Ben heryerden istedim ama hiiiiçç bişey gelmedi:s
canım oy kullanmak için giriyorum ama kampanya bitti diyor
eyup sabrının kampanyası nasıl?