Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canım tamponu evli bayanlar yada cinsel birlikteliği olan bayanlar regl dönemlerinde ped yerine kullanıyorlar. Kutusunun resmini buradan bir arkadaş eklemişti. Bu nedenle talep ettim. 1 haftada geldi benim kutum.

Canım bilgilerini yazdıktan sonra enter tuşuna bas. O zaman kayıt alacaktır yerimseniben

hımmmmmmmm tamam teşekkürler:):1shok: aman allahım nakadannn cahilim :utangac:fisfisfis

Canım tamponu evli bayanlar yada cinsel birlikteliği olan bayanlar regl dönemlerinde ped yerine kullanıyorlar. Kutusunun resmini buradan bir arkadaş eklemişti. Bu nedenle talep ettim. 1 haftada geldi benim kutum.

Canım bilgilerini yazdıktan sonra enter tuşuna bas. O zaman kayıt alacaktır yerimseniben

sağol arkadaşım, teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile5.tıkla tıkla kaydetmezzzz..mause la cebelleşip duruyordum..sempatiksalakcinni
nihayet gitti msjım:lepi:..bekliyelim bakalım..boshayallersmile

ii akşamlar kızlr ah ah şu taşınma dolayısından kaçırıyorumm güzelim kampanyalarııı

şu ana kadar elime ulaşan numuneleri yazayım..
o.b tampon(kutusunu beğendim çeyizime saklıycam:) )
lahsion göğüs pedi ve göğüs ucu çatlak kremi(komşum için istemiştim)
rozi günlük ped,gece pedi,gündüz ped 1'er tane)
hero baby(cici bebe ,kavonoz maması kahvalti maması)(komşum için)
bebelac (pişirilen mama,önlük)(komşum için)
gece külodu(komşum için)
ikbal gürpınar dergisi 2 tane geldi
yuva maya dan defter

slm cnm ikbal gürpınar dergisini nereden istedin ?

beeim az önce kozlabtan numunelerim geldi. ürünleri kullanlar varmı yorum yaparmısınız. gözalt kremi, yüz kremi falan nasıl .

beeim az önce kozlabtan numunelerim geldi. ürünleri kullanlar varmı yorum yaparmısınız. gözalt kremi, yüz kremi falan nasıl .

çamur maskesi süper !
şampuanı siyah :)
yüz kremi de güzel yoğun değil losyon gibi
diğerlerini henüz kullanmadım

kızzz onu oraya yerleştiremem kiii eyvahedigeldismile kadınların kullanımı için mii acabaaa
kızlık denen birşey var ama yaaaa bişey de yaparsaa sonraaa hiiii Allah korusun delikafadulden

bugün noldu baaa böyle çok açık konuşmaya başladımm yauu

sustumm neysee delikafadulden

kızzz onu oraya yerleştiremem kiii eyvahedigeldismile kadınların kullanımı için mii acabaaa
kızlık denen birşey var ama yaaaa bişey de yaparsaa sonraaa hiiii Allah korusun delikafadulden

bugün noldu baaa böyle çok açık konuşmaya başladımm yauu

sustumm neysee delikafadulden

Yavrum sen piyangodan mı çıktın :1:
Zaten kızlar kullanamaz onu. Cinselliği yaşayan kişiler kullanabilir yerimseniben sırnaşık şey

Yavrum sen piyangodan mı çıktın :1:
Zaten kızlar kullanamaz onu. Cinselliği yaşayan kişiler kullanabilir yerimseniben sırnaşık şey

öLİMMM ben dimi yaaa delikafadulden

ne bilim tampon geldi diye yazmışlar merak ettim la :1shok:

taam jeton düştüü susun artıkın utandıımm sempatiksalakcinni

öLİMMM ben dimi yaaa delikafadulden

ne bilim tampon geldi diye yazmışlar merak ettim la :1shok:

taam jeton düştüü susun artıkın utandıımm sempatiksalakcinni

Bizden mi utanıon sen Şeniz
Topic sayesinde bak öğrenmiş oldun, artık bu ne demezsin yerimseniben sempatiksalakcinni

heralde kızz o yüzden sorduum işte öğrenmek içinnn zemuszemus
hem kullanmayın öle şeyleeerr yaa bişey olur ben okudum tehlikeliymişşş :3:

Back