Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydınlar herkeslere

mümkünse gelen ürünlerin resimlerini koyabilir misiniz

magrenta güle güle kullan :) o.b tamponun kutusunun resmini koyabilir misin? merak ettim
ben istememiştim ondan

kızlar bana kozlab dan numuneler geldi 3,5 tl kargo parası verdim sadece... dün yüzüme buhar banyosu yaptım iyice temizledim tonikledim çamur maskesini sürdüm 20 dk. kadar belettikten sonra yıkadım sonra nemlendiricisini sürdüm çok güzel bi ürün valla suratım pammmmuk gibi oldu benim yüzümde komedon çıkıyor inş. onada iyi gelir ya çene bölgem de küçük küçük beyaz noktalar yani..

günaydın..
evet arkadaşlar ob.tan nasıl ulaştınız?sayfasında iletişimden ulaşılmıyor..

Aşağıdaki üç soruya doğru cevap verecek 5 okurumuza yapacağımız çekilişle, TİGLON 5 adet ŞİMŞEK HIRSIZI filmi DVD’si armağan edeçek. Cevaplarınızı googleden sinemalife yazarak sinemalife sayfasındaki adrese gönderebilirsiniz

Soru 1: 25 Haziran 2010 tarihinde ülkemizde gösterime giren, “Paris’ten Sevgilerle” filminin yönetmeni kimdir?
C: Pierre Morel
Soru 2: 2005 yapımı “Sakin Ol” filminin müzikleri kime aittir?
C:John Powell
Soru 3: İngiltere-ABD ortak yapımı olan “The Accidental Husband” filminde Uma Thurman hangi karakteri canlandırmıştır?
C:Dr. Emma Lloyd

Eklentiler

• $resim1.jpg
    $resim1.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $resim1 (1).jpg
    $resim1 (1).jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 46
canlarım bende o.b tampon kutusunu geçmiş sayfalarda biyere koymuştumm:) valla ben iletişimden istedim hemende geldii.. bugünde şu diş fırçası istediğiniz yerden ben diş fırçası kampanyasına geç kalmıştım ki bişey kaçırmamışım:) ordan sinek kovucu istemiştim bugün de o geldi pratik evden istedim di:) 3,5 tl kargo parası var ama benden istemediler.. nasıl çalıştığınıda çözemedi zaten

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/home.jsp

banada kozlabtan numuneler geldi el kremini yüz kremini ve şampuanı 2 gün önce iletişim kısmına yazmıştım bugün elime ulatı bende deneyeceğim..sadece 3,5 tl kargo ücreti ödedim o kadar..

arkadaşlar bide ben bu tampon nedir anlamadım yaa :(

Sophie Kinsella’nın gerçek adı ve Artemis’in temmuz ayı içinde basacağı romanı hangi şıkta doğru olarak verilmiştir?

Madeleine Wiccan – Sır Tutabilir Misiniz?
Madeleine Aren – Alışverişkolik ve Yeleği
Madeleine Wickham – Sır Tutabilir Misiniz?
Madeleine Wickham – Alışverişkolik ve Bebeği
Madeleine Wiccan – Yirmiler Kızı

Ayın sorusunu cevaplayabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Artemis

Ayın Ödülü

MİHRİMAH
DEMET ALTINYELEKLİOĞLU

XO_

“XO diyebileceğim sıra dışı erkek sen misin?”

O benim diyorsan videonu yükle, üç adet PlayStation 3’ten birini kazanma şansını yakala!

Üstelik, tüm kategorilerin en çok beğenilen videosu seninki olursa Merve ile çıkacağın unutulmaz bir helikopter turu seni bekliyor!

Videoları oylayanları ise sürpriz hediyeler...

Katılım Şartları

Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılıp ödül kazanmaları durumunda herhangi bir ödülde hak iddia edemezler.
Katılımcılar katılım formunda yer alan bilgilerin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler.
Kampanya 28.06.2010 – 02.08.2010 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya gönderilen videoların çalıntı olması, telif hakkı olması, vs. gibi durumlarda C2A İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. sorumluluk kabul etmez. Kullanıcı gönderdiği videonun özgün içerik olduğunu taahhüt eder ve tüm sorumluluk videoyu gönderen kişiye aittir.
İzleme oranlarını ya da beğenileri herhangi bir şekilde manipüle ettikleri tespit edilen katılımcılar hiçbir hak ve ödül iddia edemezler.
Videolarda şüpheli oylar tespit edildiğinde oylar silinir. Şüpheli oyların devamı durumunda, video yayından kaldırılır.
“Beni Güldür!”, “Beni Şımart!” ya da “Beni Şaşırt!” kategorilerinde en çok beğenilen birer video birinci olacaktır. Bu videoların sahipleri 3 asil kazanan olarak belirlenecektir.
“Beni Güldür!”, “Beni Şımart!” ya da “Beni Şaşırt!” kategorilerinde en çok beğenilen ikinci videoların sahipleri 3 yedek kazanan olarak belirlenecektir.
Kendi kategorilerinin birincisi seçilen 3 video arasından en çok beğenilen videonun sahibi, Merve ile İstanbul’da 25 dakikalık helikopter turu kazanacaktır.
Merve ile İstanbul’da 25 dakikalık helikopter turu ödülü için asil olarak belirlenen katılımcının ödülünü aşağıda belirtilen tarihler arasında teslim almaması durumda ödül, yedek olarak belirlenen en çok beğenilen ikinci video sahibine devrolur.
Helikopter turu kapsamında İstanbul’da havadan görülecek yerlerden bazıları; Miniatürk, Piyer Loti Café, Feshane,Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Süleymaniye Camii, Kapalı Çarşı, Ayasofya, Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Rumeli Hisarı, Bebek Koyu, Boğaz Köprüsü, Ortaköy Meydanı ve Camisi, Çırağan Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, İnönü Stadı, Taksim Meydanı, Haydarpaşa Garı, Selimiye Kışlası, Kız Kulesi, Üsküdar, Beylerbeyi Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi, Anadolu Hisarı, Hidiv Kasrı‘dır.
Aynı katılımcı, birden fazla kategoride birinci olursa tek ödül verilecektir.
Kazananlar 02.08.2010 tarihinde XO_ sitesinde açıklanacaktır.
Katılımcının, ödül teslimi sırasında, kayıt formunda beyan ettiği kişisel bilgileri doğrulaması gereklidir.
Asil kazananların ödüllerini almak için 02.08.2010 tarihinden itibaren 30 gün süreleri vardır.
İletişim bilgilerini doğru olarak paylaşmayan ya da belirtilen tarihler arasında ödülünü teslim almayan katılımcıların hakları yedek katılımcılara geçer.
Asil kazananların hediyelerini teslim almaması durumda belirlenen yedek kazananlar ödüllerini 01.09.2010 tarihinden itibaren 15 gün içinde teslim almalıdırlar.
C2A İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. gizlilik politikası doğrultusunda katılımcıların kimlik bilgilerini 3. şahıslara vermez. Ancak bu bilgileri; ürünlerinin ve kampanyalarının tanıtımından katılımcıları haberdar etmek için kullanabilir.

C2A İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. istediği zaman katılım şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Peugeot'nun, bu aya özel 207 SW modelinde 5 bin 650 lira, Bipper modelinde 3 bin lira ve Partner Tepe modelinde ise 2 bin 700 liraya varan indirimler sunduğu bildirildi.

Feugeot'dan yapılan açıklamada, Peugeot Finans'ın, yüzde 0,89 faizli 36 aya kadar kredi koşulları sunarken, kredi kullanan herkese OGS hediye edildiği belirtildi.

Peugeot'nun, tüm bu fırsatlarının yanı sıra 206 Sedan modelinde kasko hediye ettiği, 107 modelinde de 12 bin liraya 12 ay sıfır faiz kredi imkanı ile büyük bir avantaj sağladığı dile getirilen açıklamada, Peugeot'nun yeni monospace modeli 5008'de ise Video Paketi promosyonunun devam ettiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada, Peugeot'nun, bu aya özel 207 SW modelinde 5 bin 650 lira, Bipper modelinde 3 bin lira ve Partner Tepe modelinde ise 2 bin 700 liraya varan indirimler sunduğu ve 207 CC'de ise 5 bin lira indirim sağladığı ifade edildi.

Açıklamada, ayrıca test sürüşü yaparak çekilişe katılan bir ailenin Disneyland Seyahati kazanma şansı elde edeceği belirtildi.

Yaz sıcaklarının kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde, sanırım hepimizin ağzından aynı cümleler dökülüyor. Bu sıcaklarda değil yemek yapmak, canımız yemek dahi istemiyor dediğinizi duyar gibiyim. Sürekli serin tatlar, ferah lezzetler arıyoruz. Yemekleri bazen salatayla bazen meyveyle geçiştiriyoruz. Zeytinyağlı hafif sebze yemekleri süslüyor sık sık masalarımızı... Ama hayat devam ediyor. Kimlerimiz tatil planları yapıp deniz kenarlarına kaçıyor, kimilerimiz çalışmak zorunda olduğu için bu koşuşturmacanın arasında bir de sıcaklarla boğuşmaya devam ediyor. Ve her gün, bugün ne pişirsem? sorusu sıcaklarda aklımızı daha da çok kurcalıyor.

Bizde, işte bu yüzden yazın bu sıcak günlerinde hafif, lezzetli ve sağlıklı yemek önerilerimizi birbirimizle paylaşacağımız bir etkinlik düzenledik ve tarifleriyle bu etkinliği zenginleştirecek katılımcılara bazı hediyeler vermek istedik.

Sizde bu etkinliğe katılmak ve yakında açıklayacağımız süpriz hediyeleri kazanmak isterseniz yapmanız gerekenler çok basit.

İşte “Sıcak Yaz Günleri için Serinleten Tatlar” yarışmamızın kuralları!

• Yarışmamız “En çok tarif gönderen” ve “En beğenilen tarif” olarak iki kategoride olacaktır.

• Yarışmamızdaki kategorilerden ilki olan “En çok tarif gönderen” için, sıcak yaz günlerine özel hafif ve lezzetli her türlü tarifinizi, malzemeleri, yapılışı ve sizin çektiğiniz bir fotoğrafınızla birlikte sitemizde yer alan Tarif Gönder kısmından yada info@hamaratabla.com mail adresinden bize ulaştırarak katılabilirsiniz. (Tariflerinizin en az 600 piksel genişliğinde ve sizin çektiğiniz bir fotoğraf içermesi zorunludur. Fotoğrafsız tarifler yayınlanmayacak ve sayılmayacaktır.) Tarifleriniz sitemizde isminiz ile birlikte yayınlanacaktır ve en çok tarifi yayınlanan katılımcımız yarışmayı kazanmış olacaktır.

• İkinci kategorimiz olan “En beğenilen tarif” için ise, sitemizde yayınlanan tarifleriniz, sitemizin Facebook hayran sayfasında fotoğraflarıyla birlikte yayınlanacaktır. Sayı olarak en çok beğeniyi alan tarifin sahibi yarışmayı kazanmış olacaktır.

• Yarışmamız kapsamında 2 kişiye vereceğimiz 2 farklı hediye olacak ve hediyelerin neler olduğu 10 Temmuz 2010 günü açıklanacaktır.

• Yarışmamız 8 Temmuz 2010 günü başlayacak ve 15 Ağustus 2010 günü sona erecektir.

• Kazananlar 16 Ağustus 2010 günü sitemizde açıklanacak ve kazanların hediyeleri en geç 18 Ağustos 2010 günü kargoya verilecektir.

Sıcak Yaz Günleri Için Serinleten Tatlar Yarışması Tarifi Ve Birbirinden Lezzetli Diğer Resimli Yemek Tarifleri

Ayın Sorusu
Yeni bir Harry Potter'ın doğuşu diye nitelendirilen ve 2011 yılında beyaz perdeye aktarılması planlanan, fenomen dizinin adı nedir?

Droon'un Sırları
Deltora
Kaptan Düşükdon
Septimus Heap
Sevgili Salak Günlük

Altn Kitaplar

Altn Kitaplar

Haziran 2010 Kazananlar Listesi

abdulkadir özsöylemez / KONYA

ahmet baha TOKAT / ANKARA

bilal sen / KÜTAHYA

canan şen / İSTANBUL

Çiğdem Üreden / İSTANBUL

Daryal Dumrul IŞIKDAĞ / KARABÜK

emel akınç / İÇEL

fecriye ÇAKIR / BALIKESİR

Gökhan Bezek / İSTANBUL

hidayet çelik / MALATYA

IRMAK UĞUR / BURSA

İsmet Işık Evyapan / İZMİR

Latif Bahçebaşı / SAKARYA

Melis Demir / ISPARTA

nermin tün / İSTANBUL

Orhan Gültekin / ESKİŞEHİR

ömer aydın / VAN

Pınar Çetin / KIRKLARELİ

remzi coşkun çelebi / TRABZON

semiha mandev / RİZE

şaban ertin / İSTANBUL

teyfik ateş / SİVAS

Turgay Urla / ESKİŞEHİR

ümit adil / SİVAS

Yalçın Hira / ANTALYA

ZÜHRE ŞİŞMAN / İSTANBUL

banada kozlabtan numuneler geldi el kremini yüz kremini ve şampuanı 2 gün önce iletişim kısmına yazmıştım bugün elime ulatı bende deneyeceğim..sadece 3,5 tl kargo ücreti ödedim o kadar..

arkadaşlar bide ben bu tampon nedir anlamadım yaa :(

Canım tamponu evli bayanlar yada cinsel birlikteliği olan bayanlar regl dönemlerinde ped yerine kullanıyorlar. Kutusunun resmini buradan bir arkadaş eklemişti. Bu nedenle talep ettim. 1 haftada geldi benim kutum.

teşekkürler arkadaşım..ama iletişimden çok denedim bir türlü kayıt almıyor..sabit duruyor öyle..:uhm:

Canım bilgilerini yazdıktan sonra enter tuşuna bas. O zaman kayıt alacaktır yerimseniben

Back