XO_
“XO diyebileceğim sıra dışı erkek sen misin?”
O benim diyorsan videonu yükle, üç adet PlayStation 3’ten birini kazanma şansını yakala!
Üstelik, tüm kategorilerin en çok beğenilen videosu seninki olursa Merve ile çıkacağın unutulmaz bir helikopter turu seni bekliyor!
Videoları oylayanları ise sürpriz hediyeler...
Katılım Şartları
Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılıp ödül kazanmaları durumunda herhangi bir ödülde hak iddia edemezler.
Katılımcılar katılım formunda yer alan bilgilerin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler.
Kampanya 28.06.2010 – 02.08.2010 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya gönderilen videoların çalıntı olması, telif hakkı olması, vs. gibi durumlarda C2A İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. sorumluluk kabul etmez. Kullanıcı gönderdiği videonun özgün içerik olduğunu taahhüt eder ve tüm sorumluluk videoyu gönderen kişiye aittir.
İzleme oranlarını ya da beğenileri herhangi bir şekilde manipüle ettikleri tespit edilen katılımcılar hiçbir hak ve ödül iddia edemezler.
Videolarda şüpheli oylar tespit edildiğinde oylar silinir. Şüpheli oyların devamı durumunda, video yayından kaldırılır.
“Beni Güldür!”, “Beni Şımart!” ya da “Beni Şaşırt!” kategorilerinde en çok beğenilen birer video birinci olacaktır. Bu videoların sahipleri 3 asil kazanan olarak belirlenecektir.
“Beni Güldür!”, “Beni Şımart!” ya da “Beni Şaşırt!” kategorilerinde en çok beğenilen ikinci videoların sahipleri 3 yedek kazanan olarak belirlenecektir.
Kendi kategorilerinin birincisi seçilen 3 video arasından en çok beğenilen videonun sahibi, Merve ile İstanbul’da 25 dakikalık helikopter turu kazanacaktır.
Merve ile İstanbul’da 25 dakikalık helikopter turu ödülü için asil olarak belirlenen katılımcının ödülünü aşağıda belirtilen tarihler arasında teslim almaması durumda ödül, yedek olarak belirlenen en çok beğenilen ikinci video sahibine devrolur.
Helikopter turu kapsamında İstanbul’da havadan görülecek yerlerden bazıları; Miniatürk, Piyer Loti Café, Feshane,Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Süleymaniye Camii, Kapalı Çarşı, Ayasofya, Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Rumeli Hisarı, Bebek Koyu, Boğaz Köprüsü, Ortaköy Meydanı ve Camisi, Çırağan Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, İnönü Stadı, Taksim Meydanı, Haydarpaşa Garı, Selimiye Kışlası, Kız Kulesi, Üsküdar, Beylerbeyi Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi, Anadolu Hisarı, Hidiv Kasrı‘dır.
Aynı katılımcı, birden fazla kategoride birinci olursa tek ödül verilecektir.
Kazananlar 02.08.2010 tarihinde
XO_ sitesinde açıklanacaktır.
Katılımcının, ödül teslimi sırasında, kayıt formunda beyan ettiği kişisel bilgileri doğrulaması gereklidir.
Asil kazananların ödüllerini almak için 02.08.2010 tarihinden itibaren 30 gün süreleri vardır.
İletişim bilgilerini doğru olarak paylaşmayan ya da belirtilen tarihler arasında ödülünü teslim almayan katılımcıların hakları yedek katılımcılara geçer.
Asil kazananların hediyelerini teslim almaması durumda belirlenen yedek kazananlar ödüllerini 01.09.2010 tarihinden itibaren 15 gün içinde teslim almalıdırlar.
C2A İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. gizlilik politikası doğrultusunda katılımcıların kimlik bilgilerini 3. şahıslara vermez. Ancak bu bilgileri; ürünlerinin ve kampanyalarının tanıtımından katılımcıları haberdar etmek için kullanabilir.
C2A İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. istediği zaman katılım şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.