Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar avondan outspoken parfüm setim geldi :)))))))
bilmem ki pek beğenmemiştim ben ama kullanılabilir :) arkadaşım beğendi:)
bugün bana hero baby den cicibebe,cam kavonozda organik meyve püresi birde kahvaltı için mama geldi.. komşumun oğlu için istemiştim pek sevindilerr:) birde roziden gece ve gündüz 1er tane ped birde günlük ped geldii kargo ücreti ödemedim
Cicibebeden nasıl istediniz
kızlar ya size nası geliyo. ben o kadar yere yolladım sadece biobellindadan parfüler geldi :gitme:
evet 3lü canım :)))magrenta güle güle kullan cnmmm bnde satmıştım geçen ay ondaan müşterimee 3 lü geldi dimi?
Miniğinize en iyisini sunabilmek için sizlerin düşünceleri bizim için
çok önemli. İşte bunun için ödüllü bir anket hazırladık.
Düşüncelerini bizimle paylaşan her 50. şanslı Playskool Annesine,
Playskool’dan Minik Hayvancıklar 4'lü Paket hediye!
Ankete son katılım: 21 Temmuz 2010
Haydi siz de anketi doldurun ve hediye kazanma şansını yakalayın!
Playskool
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Denemekbedava.com - Kişisel Bakım - --- - Koleksiyon
şekere benzeyen çocuk yüzü şeklinde ürünün ne oldugu bilmemiz gerekiyormus
Onlar dünyayı sarıp, hızla yayılan salgın hastalık gibiler. Saç tokasından ayakkabısına, her ürününe sahip olmak için genç kızlar deli divane oluyor. Koleksiyonerleri ise hem dükkânlarda hem de internette serinin yeni ürünlerini tamamlamaya çalışıyorlar.
Türkiye’de ise sadece bir mağazada tek bir ürün grubuna ulaşabiliyoruz ne yazık ki. Ülkemizde sadece likit formu bulunan bu ürünün, ‘katı formuna’ denemekbedava.com aracılığıyla Türkiye’de ilk kez ve sadece siz sahip olun.
Farklı formu ile kendinizi şımartabilir veya sevdiğinize armağan etmeyi düşünebilirsiniz tabi deneme hakkını elde ettikten sonra vermeye kıyabilirseniz.
Katılım koşulları:
*Ürünün markasını ve çeşitlerini, satıldığı mağazanın adını ve ürünün hikâyesini araştırdıktan sonra kendi cümleleriniz ile "iletişim" sayfasından göndermeniz gerekmektedir (eksik bilgi kabul edilmeyecektir)
*Araştırmasını yapıp bizlerle paylaşan, 18-28 yaş aralığındaki 5 üyemize (25., 50., 75., 100. ve 125.) 1 adet ürün gönderimi yapılacaktır.
ürünün ne olduğu:http://www.pudram.com/wp-content/uploads/2009/06/picture-1.jpg için Google Görsel Sonuçları