Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bana da kozlab dan kremler geldı c. tesi istemıştım dun elıme ulaştı ilte hanı fast food dan yemek alırken yanına ıslak mendıl verırler ya onlar gıbı kucuk bır suru numune ama ınsnaın goınlu hoş oluyor 3,50 tl odedım bende

kızlar kozlabdan gelen şampuanı kullanan var mı? ben dün kullandım bu arada benimkisaç dökülmesi ve kepeğe karşı olan rengi lacivert sizinkide mi öyleilk defa böyle bir renk görüyorum mürekkep gibi

benide bugün kozlabdan aradılar adresimi aldılar yarın numunelerim gelecekmiş. ayyy ilk defa bekliyordum valla. size imreniyordum öyle. bakalım ne gelecek.

bugün bana hero baby den cicibebe,cam kavonozda organik meyve püresi birde kahvaltı için mama geldi.. komşumun oğlu için istemiştim pek sevindilerr:) birde roziden gece ve gündüz 1er tane ped birde günlük ped geldii kargo ücreti ödemedim

magrenta güle güle kullan cnmmm bnde satmıştım geçen ay ondaan müşterimee 3 lü geldi dimi?

Cicibebeden nasıl istediniz

hero babyden istemiştim canımm istediğim için mi geldi bebeğin doğum günü diye mi geldi bilmiyorum ama üye olmuştum.. birde iletişimden istedim. bir tane cici bebe(gece için), kavonozda organik meyve püresi, birde sabah için cici bebeli mama geldi

kızlar ya size nası geliyo. ben o kadar yere yolladım sadece biobellindadan parfüler geldi :gitme:

canım ben istiyorum eğer geri dönmüyorlarsa tekrar keşke olumlu veya olumsuz bilgilendirme e-maili atsaydınız diyorum bikaç site hariç olumlu e-mailler aldım

şu ana kadar elime ulaşan numuneleri yazayım..
o.b tampon(kutusunu beğendim çeyizime saklıycam:) )
lahsion göğüs pedi ve göğüs ucu çatlak kremi(komşum için istemiştim)
rozi günlük ped,gece pedi,gündüz ped 1'er tane)
hero baby(cici bebe ,kavonoz maması kahvalti maması)(komşum için)
bebelac (pişirilen mama,önlük)(komşum için)
gece külodu(komşum için)
ikbal gürpınar dergisi 2 tane geldi
yuva maya dan defter

Miniğinize en iyisini sunabilmek için sizlerin düşünceleri bizim için
çok önemli. ışte bunun için ödüllü bir anket hazırladık.
Düşüncelerini bizimle paylaşan her 50. şanslı Playskool Annesine,
Playskool’dan Minik Hayvancıklar 4'lü Paket hediye!

Ankete son katılım: 21 Temmuz 2010

Haydi siz de anketi doldurun ve hediye kazanma şansını yakalayın!

Playskool

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.denemekbedava.com/urunler/goster/161/koleksiyon

şekere benzeyen çocuk yüzü şeklinde ürünün ne oldugu bilmemiz gerekiyormus

Onlar dünyayı sarıp, hızla yayılan salgın hastalık gibiler. Saç tokasından ayakkabısına, her ürününe sahip olmak için genç kızlar deli divane oluyor. Koleksiyonerleri ise hem dükkânlarda hem de internette serinin yeni ürünlerini tamamlamaya çalışıyorlar.

Türkiye’de ise sadece bir mağazada tek bir ürün grubuna ulaşabiliyoruz ne yazık ki. Ülkemizde sadece likit formu bulunan bu ürünün, ‘katı formuna’ denemekbedava.com aracılığıyla Türkiye’de ilk kez ve sadece siz sahip olun.

Farklı formu ile kendinizi şımartabilir veya sevdiğinize armağan etmeyi düşünebilirsiniz tabi deneme hakkını elde ettikten sonra vermeye kıyabilirseniz.

Katılım koşulları:

*Ürünün markasını ve çeşitlerini, satıldığı mağazanın adını ve ürünün hikâyesini araştırdıktan sonra kendi cümleleriniz ile "iletişim" sayfasından göndermeniz gerekmektedir (eksik bilgi kabul edilmeyecektir)

*Araştırmasını yapıp bizlerle paylaşan, 18-28 yaş aralığındaki 5 üyemize (25., 50., 75., 100. ve 125.) 1 adet ürün gönderimi yapılacaktır.

ürünün ne olduğu:http://www.google.com.tr/imgres?img...3Fq=bebekli+parf%C3%BCm&um=1&hl=tr&tbs=isch:1

Son düzenleme:
magrenta güle güle kullan cnmmm bnde satmıştım geçen ay ondaan müşterimee 3 lü geldi dimi?
evet 3lü canım :)))
Miniğinize en iyisini sunabilmek için sizlerin düşünceleri bizim için
çok önemli. İşte bunun için ödüllü bir anket hazırladık.
Düşüncelerini bizimle paylaşan her 50. şanslı Playskool Annesine,
Playskool’dan Minik Hayvancıklar 4'lü Paket hediye!

Ankete son katılım: 21 Temmuz 2010

Haydi siz de anketi doldurun ve hediye kazanma şansını yakalayın!

Playskool

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Denemekbedava.com - Kişisel Bakım - --- - Koleksiyon

şekere benzeyen çocuk yüzü şeklinde ürünün ne oldugu bilmemiz gerekiyormus

Onlar dünyayı sarıp, hızla yayılan salgın hastalık gibiler. Saç tokasından ayakkabısına, her ürününe sahip olmak için genç kızlar deli divane oluyor. Koleksiyonerleri ise hem dükkânlarda hem de internette serinin yeni ürünlerini tamamlamaya çalışıyorlar.

Türkiye’de ise sadece bir mağazada tek bir ürün grubuna ulaşabiliyoruz ne yazık ki. Ülkemizde sadece likit formu bulunan bu ürünün, ‘katı formuna’ denemekbedava.com aracılığıyla Türkiye’de ilk kez ve sadece siz sahip olun.

Farklı formu ile kendinizi şımartabilir veya sevdiğinize armağan etmeyi düşünebilirsiniz tabi deneme hakkını elde ettikten sonra vermeye kıyabilirseniz.

Katılım koşulları:

*Ürünün markasını ve çeşitlerini, satıldığı mağazanın adını ve ürünün hikâyesini araştırdıktan sonra kendi cümleleriniz ile "iletişim" sayfasından göndermeniz gerekmektedir (eksik bilgi kabul edilmeyecektir)

*Araştırmasını yapıp bizlerle paylaşan, 18-28 yaş aralığındaki 5 üyemize (25., 50., 75., 100. ve 125.) 1 adet ürün gönderimi yapılacaktır.

ürünün ne olduğu:http://www.pudram.com/wp-content/uploads/2009/06/picture-1.jpg için Google Görsel Sonuçları

offf bende merak ediodum ne die saol canım :)

şu ob tamponun kutusu nası merak ettim dorusu kargo ücreti aldlarmı tamponun kutusunu koyabilrmi birisi hayrına:)banada kozlabtan numuneler geldi el kremini yüz kremini ve şampuanı baya beyendim ama göz altı kremi facia yaktı beni memnun kalan varmı
Fitonol | Kıl dönmesi, basur, hemoroid, saç dökülmesi, için bitkisel ve kalıcı çözümler. dada kozlab ürünlari satılıyor sanırım aynı ürün numunesi burdanda istenebilir ve burası kargo almazsa süper olur bebek maması önlügü falan alan arkadşlar kargo verdilermi

Back