Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ayın Sorusu

Carlos Ruiz Zafon'un İspanya'da Don Kişot'dan sonra en çok satan kitap ünvanına erişen yapıtının adı nedir?

galiba cevap : Rüzgarın Gölgesi

Altn Kitaplar

selam canlarımmm... kısa bi özet geçeyim.. lahsion mu ney ondan 2 adet göğüs pedi ve göğüs ucu kremi geldi... ikbal'in dergisi geldi(dergi diyince cosmopolitan gibi bişi bekledim ama içi sadece reklam dı) yuva mayadan mail atmışlar promosyon paketimi yollucaklarmış neymiş telefon numaramı istediler.. bu arada hariboyu beğendimmm sadece beğenmek yeter umarımm:)
canlarımm hepinize bol numuneli ,sağlıklı günler ben boş vakit bulduğumda gelicem gene:)

şu ana kadar gelen numuneler.b tampon,gece külodu.lahsion(adı oydu galiba),ikbal dergisi başkada gelen giden yok:)

lansinoh numune krem için ne yapmam gerekyor kızlar

Unutulmaz romanı Tatar Çölü ile seçkin bir okur grubu oluşturan Dino Buzzati’nin içinden duman yükselen öyküsü ‘Ermişler’de, başkahraman, içinde Tanrı’nın da yer aldığı ilginç bir serüven yaşar. Bu deneyime öyküde ulaşan ermişin adı nedir?

Dino
Gancillo
Lechte
Fernando

Ağustos 2010'a kadar sorumuzu doğru yanıtlayanlar arasından 10 kişiye Michel Butor'un 'Değişme' adlı kitabı hediye.

yeni çıkan kitaplar, yazarlarla ilgili ayrıntılı bilgiler, ödüllü yarışmalar burada...

Walt Disney Studios ve AFM Sinemaları sizlere " Pers Prensi: Zamanın Kumları" filminin hediyelerini kazanma fırsatı sunuyor.

Aşağıdaki soruya doğru cevap veren ve üyelik bilgileri tam olanlar* arasında yapılacak çekilişte üyelerimiz " Pers Prensi: Zamanın Kumları" filminin hediyelerini kazanacaktır.

"Pers Prensi: Zamanın Kumları" filminde Pers Prensi karakterini hangi aktör canlandırmaktadır?

a) Ben Kingsley
b) Jake Gyllenhaal (Doğru Cevap)
c) Toby Kebbell

Kazananlar 8 Temmuz 2010 tarihli AFM e-bülten'de duyurulacaktır.
* Bilgileri eksik olan üyelerimiz, çekilişe dahil edilmeyecektir

Slap Chop'un bıçaklarının değiştirilmesine gerek yoktur.
• Sebze, meyve, fındık vb bir çok gıdaların rendeleme için kullanılır. Her vuruşta gıdanın farklı bir noktasını keser.
• Sarımsak, soğan, domates gibi sebzelerin kabuğunu kolaylıkla ayırabilir.
• Slap Chop'un temizliği çok kolaydır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Bu muhteşem armağana sahip olabilmeniz için yapmanız gereken tek şey bol bol yorum yazmak ve deneyimlerinizi diğer üyelerle paylaşmak…

ye Promosyonlar | Tklayaz

*************** sizi eğlendirken, bir yanda da bilgilendirmek amacıyla pek yakında "Kozmodermo En Bakımlı Ayak Yarışması" sizlerle buluşturacak.Ayaklarınıza dikkat etmeniz amacı ile hazırladığımız ve 1 - 2 hafta içinde yayına girecek yarışma ile; *************** sizleri eğlendirirken bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Daha başlamamış, takip edelim diye açtım konuyu..

http://www.***************/Default.aspx?pageID=4088

Günaydın hatunlar,hayırlı cumalar dilerim herkese,bol bereket ve huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…