ol ebrucum hamile bölümü falanda var incele bi istersen
heheh inşallah canım :))))az sabret canım benim o da çıkar yakında sana eminim yani :))) güle güle kullan canım hepsini inş. güzel günlerde....
eee bunun cevabı nedir bulan varmı 1821 de hamburgda kurulmuş sabun fabrikası olarak bunu buldumben veriyim linkleri rendecim
douglas bu sene kurulduğu ülkede kaçıncı yılını kutluyor ?
Douglas Türkiye | Facebook
kazanan 12 temmuzda açıklanacak
heheh inşallah canım :))))
eee bunun cevabı nedir bulan varmı 1821 de hamburgda kurulmuş sabun fabrikası olarak bunu buldum
ben üyeyim ama unutuyorum girmeyi :)
heheh inşallah canım :))))
eee bunun cevabı nedir bulan varmı 1821 de hamburgda kurulmuş sabun fabrikası olarak bunu buldum
ben üyeyim ama unutuyorum girmeyi :)
189 diye biliyorum ben ama
Pudra.com dan dvd si gelen oldu mu? Beni bugün aradılar,bedava dvd yi göndermemek için ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar.Pilates dvd seti+topu+minderi varmış,çok ucuzmuş onu alın diyor. Kredi kartı numaranızı yollayın size gönderelim diyorlar.Çok sinir oldum,zorla birşey satmaya çalışan insanlardan da nefret ederim zaten!!! İstemiyorum dedikçe ama çok uygun fiyatı,siz düşünün yarına kadar karar verin deyip durdular. İstemiyorum kardeşim,siz bana hediyemi gönderin yeter :) Allah Allaaahhh...
ben veriyim linkleri rendecim
douglas bu sene kurulduğu ülkede kaçıncı yılını kutluyor ?
Douglas Türkiye | Facebook
kazanan 12 temmuzda açıklanacak
İsme özel baskılı orijinal bir kupa bardak hediyesi kazanmak ister misin? Eğer sende Facebook’ta 250 veya daha üzeri arkadaşa sahipsen tek yapman gereken Hediyemix.com logolu T-Shirt görselini bir haftalığına profil resmin yapmak! Sonrasında 2 gün içinde isme özel baskılı bir adet kupa bardağı adresine geliyor! Başvur...u için Hediye Mix | Facebook profilini arkadaş olarak ekleyebilir veya TinyURL.com - shorten that long URL into a tiny URL Gör
Hediye Mix | Facebook
Birbirinden seçkin firmalardan hediyeler kazanma şansını bu bölümde yakalayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Bebek.com'a üye olmak ve anket formundaki soruları eksiksiz doldurmak... Bol şanslar!
online@tirasol.com
anılarınızı yada görüşlerinizi bize yazın arko tras sonrası krem kazanın
henüz öyle bir durumda yok tatlım en iyisi üye olmayım bebiş beklerken olurum
Olta At, Hediye Kazan - Oltaat.Com
189 diye biliyorum ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?