rosense sitesinden satış noktalarına bak istersen :1closedeyes:
tatlım baktım ama adres numara verılmıs uuf ben telefon parasına 1 krem alırım demı kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rosense sitesinden satış noktalarına bak istersen :1closedeyes:
hahaha lenacım evlenince herkes killo alıo sen nasıl vermeyi planlıyosunPPPPP
o topiğe beklemem vallabatarsın düğün öncesi
gerçi pintiliğine bağlı beni anca etkiledi
valla magrentacığım nasıl vereceğimi anlatırdım ama ban yemek istemiyorum ahahhahahahahahha ayyy çok güldümmmm:roflol::roflol:
anammm sakın uğramayayım o zaman çok etkileşime geçiveriyorum hemen :))))opuyorumnanaktan
bilmem ki bakım bi canım :)
ii akşamlar şekerlerr
arabada çocuk var şeyi geldi banadaa kartonmuş o yaa bende mini t-shırt şeklinde sanmıştım :))
bide ilk defa denedim biliyorumdan fairy geldi bugün orjinal boy ve 3 adet de numunesi şaşırdım valla
hiç beklemiyordum :))
VAY beeee yine mi ya yine mi kuruttunuz beeee :)))))) güle güle kullan canım benimm şu haribo da gelsin istiyom yarısını valla unutma :))))
Denedim biliyorum a üye olup yorum mu yapıcaz kızlaarrrr???
canım 28 haziranda göndermişim adresi ..bu sabah geldi[/QUOTE
teşekkürlerkaydirigubbakcemile2
hahaha lenacım evlenince herkes killo alıo sen nasıl vermeyi planlıyosunPPPPP
o topiğe beklemem vallabatarsın düğün öncesi
gerçi pintiliğine bağlı beni anca etkiledi
hahahahah anlatma canımvalla magrentacığım nasıl vereceğimi anlatırdım ama ban yemek istemiyorum ahahhahahahahahha ayyy çok güldümmmm:roflol::roflol:
anammm sakın uğramayayım o zaman çok etkileşime geçiveriyorum hemen :))))opuyorumnanaktanPPPPPPP tahmin edebiliyorum hehe işe yarar inşallah ne diyeyim
günaydınlar
günaydın rendecim :) günaydın kızlar bol numuneli hediyeli günlerrr :)))
bu arada hani şu face deki avon oyunundan bişey çıkmaz diodum ya az önce bana çıktı kabul ettim hemen bende parfümlendim hehehehebu hafta pek bir bereketli yawwww :)
saol canım :)))magrenta tebrik ederimgüle güle kullan
facede canım oyundaki hediyeyi kazanmak zor atı alan üsküdarı geçtikaymaklar bugun kozlabtan 10 adet 8 mg lık sampuan geldı kargocu 3 bucuk lıra ıstedı ben vremem dedım.param yok dedım .oyle deyınce kargo ucretınıde almadıı ..bıde avon oyunu nasıl bısey
günaydın kızlar... günaydın magrentacığım günaydın rendeciğim.... magrenta valla bu kadar bal olmaz bi insanda ya ben ekleyince bi de aaa almış başını gitmiş ondan bişiy çıkmaz falann hooopp kapmış yine inderegandiyi kızım ne bal ya... biz de rüyamızda fairy gelmiş görüyoz da seviniyoruz anca rüyalarda yani (bi de bulaşık deterjanı yani) :))) hayırlı olsun canım benim hadi bakalım iyisin yine :))))
hahah lenacı sorma ya ama gerçekten çok zor hediye çıkana kadar online kalcanda sana gelcekte çok zor iş diyodum şanslıyım bu aralar galibaa :)
araba çıkana kadar devam edicem bu işlere hehehehekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3