Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

VAY beeee yine mi ya yine mi kuruttunuz beeee :)))))) güle güle kullan canım benimm şu haribo da gelsin istiyom yarısını valla unutma :))))

VAY beeee yine mi ya yine mi kuruttunuz beeee :)))))) güle güle kullan canım benimm şu haribo da gelsin istiyom yarısını valla unutma :))))

sorma canımmm takıl bizeeee sende kuruttt opuyorumnanaktan

yaa canım nasıll gelioo anlamadım vlla keşkeee gelseee paylaşcaz sözzzz :lepi:

kaymaklar bugun kozlabtan 10 adet 8 mg lık sampuan geldı kargocu 3 bucuk lıra ıstedı ben vremem dedım.param yok dedım .oyle deyınce kargo ucretınıde almadıı ..bıde avon oyunu nasıl bısey

günaydın kızlar... günaydın magrentacığım günaydın rendeciğim.... magrenta valla bu kadar bal olmaz bi insanda ya ben ekleyince bi de aaa almış başını gitmiş ondan bişiy çıkmaz falann hooopp kapmış yine inderegandiyi kızım ne bal ya... biz de rüyamızda fairy gelmiş görüyoz da seviniyoruz anca rüyalarda yani (bi de bulaşık deterjanı yani) :))) hayırlı olsun canım benim hadi bakalım iyisin yine :))))

magrenta tebrik ederim güle güle kullan
saol canım :)))
kaymaklar bugun kozlabtan 10 adet 8 mg lık sampuan geldı kargocu 3 bucuk lıra ıstedı ben vremem dedım.param yok dedım .oyle deyınce kargo ucretınıde almadıı ..bıde avon oyunu nasıl bısey
facede canım oyundaki hediyeyi kazanmak zor atı alan üsküdarı geçti
ama hergün bu seti hediye ediyolar denk gelirsen kapıyomuşsun benim hiiiiiç ümidim yoktu çok şaşırdım :)

hahah lenacı sorma ya ama gerçekten çok zor hediye çıkana kadar online kalcanda sana gelcekte çok zor iş diyodum şanslıyım bu aralar galibaa :)
araba çıkana kadar devam edicem bu işlere hehehehekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

az sabret canım benim o da çıkar yakında sana eminim yani :))) güle güle kullan canım hepsini inş. güzel günlerde....

Dankek, en abartılı habere PSP hediye ediyor!

Dankek, Facebook’taki sayfasında abartılı haberlerin yer aldığı Yok Artık Gazetesi isimli bir gazete çıkarmıştır. Bu gazetede yer alan haberler kişiye göre özelleştirilebilir ve Facebook üzerinden paylaşılabilir. Oylama üzerine çalışan sistemde en çok oy/puan alan haberi oluşturan kişi, PSP kazanır. Ayrıca oy verenler arasından her 50. kişi, bir aylık Tivibu üyeliği kazanacak.

Nasıl PSP kazanabilirsiniz?

Yarışmaya katılmak için Login | Facebook adresli internet sitesi üzerindeki sayfaya üye olmanız gerekmektedir. Yarışmaya, sitede yer alan abartılı haberlerden birini özelleştirerek katılabilirsiniz. Bu noktadan sonra haberi kendi duvarınıza ve arkadaşlarınızın duvarına gönderip arkadaşlarınızdan sizlere oy vermelerini istemelisiniz. En çok oy alan haberi oluşturan kişi PSP; haberlere oy veren 50. kişiler de bir aylık Tivibu üyeliği kazanacak.

tekin acara mail attım gelmedi hediyem diyeee
hediyelrde aksaklık olmuş yurt dışından geliyormuşta tarih veremiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…