Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kıslar ordan burdan numune beklerken dün bir baktım posta kutumda bir paket.
içnde head&soulders şampuan 3 adet 5gr
pantane şampuan 2 adet 5gr
pantane şaç maskesi 1 adet 10 gr
fairy bulaşık deterjanı 1 adet 25 gr.

birde kadınlar arasında diye küçük bir dergi vardı.
baya sevindim. alt dairemizde kimseler oturmuyor, eşime söyledim gelirken onun posta kutusundakini de al diye, çok yüzsüz oldum ama napiiiiiim? :kedi: apartmanda çoğu kişi yaşlı benim daha çok işime yarar dimi ama? :1:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar napıonuz bakem... siremims valla sen kesin kazanırsın bekliyorum haribonun yarısını :)))) magrentacığımm canım benimm blogda yeni bişiyler gördüm dün gece yoktun yazmadım bişiy.... elbise harika valla eminim sana çok yakışmıştır otomatik olarak nazar değmiş canım gözleri çıksın inşşşşşş... tbs dan da %50 indirimle indiregandi yapmışın senii alışveriş cini seniiiii :))))) güle güle kullan canım süperler....

kızlar napıonuz bakem... siremims valla sen kesin kazanırsın bekliyorum haribonun yarısını :)))) magrentacığımm canım benimm blogda yeni bişiyler gördüm dün gece yoktun yazmadım bişiy.... elbise harika valla eminim sana çok yakışmıştır otomatik olarak nazar değmiş canım gözleri çıksın inşşşşşş... tbs dan da %50 indirimle indiregandi yapmışın senii alışveriş cini seniiiii :))))) güle güle kullan canım süperler....

Selam canım naberrrrrr
yeni bişiler ekleyim dedim işte :) seviom tbsyi yaww hazır %50 indirim varkene :))) sen gelsen resimli aldıklarınız topiğine ordayım ben hep görürdün çoktan geçen cuma aldım :)
elbise üzerimde daha güzel duruyor sade bi şıklığı var :))) millet zaten çok güzel deyip durdu elbiseyi bekliyolar diktirceklermiş :)))

Selam canım naberrrrrr
yeni bişiler ekleyim dedim işte :) seviom tbsyi yaww hazır %50 indirim varkene :))) sen gelsen resimli aldıklarınız topiğine ordayım ben hep görürdün çoktan geçen cuma aldım :)
elbise üzerimde daha güzel duruyor sade bi şıklığı var :))) millet zaten çok güzel deyip durdu elbiseyi bekliyolar diktirceklermiş :)))

iyi işte canım mesaiye başladık :))) sen desene ordayım die ben oraya geleyim :))) burda magrenta bekliyoruz bizde :)))) gıcık olurum öyle tiplere ıyyyy alsanaalsanasmile allahtan 46 bedenim pek meraklısı çıkmıyo ahahahahhahahaa

iyi işte canım mesaiye başladık :))) sen desene ordayım die ben oraya geleyim :))) burda magrenta bekliyoruz bizde :)))) gıcık olurum öyle tiplere ıyyyy alsanaalsanasmile allahtan 46 bedenim pek meraklısı çıkmıyo ahahahahhahahaa

HEHEH gelme canım aman oraya gelen manyak oluo makyaj malzemesi manyağı hehe yavaş yavaş beni bile etkiledi valla :)

46mııı enemmm kızzz zayıfla birqaz yaş geçince verilmio ben şimdide veremiom o ayrı :))))

HEHEH gelme canım aman oraya gelen manyak oluo makyaj malzemesi manyağı hehe yavaş yavaş beni bile etkiledi valla :)

46mııı enemmm kızzz zayıfla birqaz yaş geçince verilmio ben şimdide veremiom o ayrı :))))

anammm gelmiyom o zaman zaten evlenecez para lazım ala pula yatırmayalım paraları :))))

46 canım valla hiç takmıyorum sağlık için gerekli tabii zayıflamak da diyetisyen rejim falan olunca inan enerjim bitiyo ya yüzüm gülmüyo ailem falan da diyo kızım bırak valla böyle hiç çekilmiyosun.... evlenince forma girecem inş. anlarsın ya hahahahahahhahahaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kızlar bi üye resimli aldıklarını koymuştu,falar kremler şampuanlar falan hemde orjinal boyutunda,denedim biliyorum gibi bi site dağıtıyodu galiba,hangi siteler dağıtıyo

denedimbiliyorum,denemekbedava,fikrimühim gibi siteler gönderiyolar sözde ama bana gelen giden bişiy yok bugüne kadar....

canım ben takip ediyorum ama denedim biliyorumda pek yenilik olmuyor,fikrimühimdede mailime geliyo anket var diye ama siteye girdiğimde bekleyen anketiniz yok falan diyo,bütün kısımlara bakıyorum yeni bir anket görünmüyor,

bende sinir oldum girmiyorum artık onlara

anammm gelmiyom o zaman zaten evlenecez para lazım ala pula yatırmayalım paraları :))))

46 canım valla hiç takmıyorum sağlık için gerekli tabii zayıflamak da diyetisyen rejim falan olunca inan enerjim bitiyo ya yüzüm gülmüyo ailem falan da diyo kızım bırak valla böyle hiç çekilmiyosun.... evlenince forma girecem inş. anlarsın ya hahahahahahhahahaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
hahaha lenacım evlenince herkes killo alıo sen nasıl vermeyi planlıyosun :PPPPPP

o topiğe beklemem valla :P batarsın düğün öncesi :P gerçi pintiliğine bağlı beni anca etkiledi :P
canım ben takip ediyorum ama denedim biliyorumda pek yenilik olmuyor,fikrimühimdede mailime geliyo anket var diye ama siteye girdiğimde bekleyen anketiniz yok falan diyo,bütün kısımlara bakıyorum yeni bir anket görünmüyor,

bende sinir oldum girmiyorum artık onlara

denemekbedava ve denedim biliyoruma takılmadan bişi göndermiyolar tecrübeyle sabittir :P

kıslar ılk numunem geldı LANSıNOH tan hos anne fılan degılım ama genede gondermısler ıkı adet gogus pedı 1 kucuk numune paketındede krem bırde bürosur gelmıs kargo ucretı yok .bıde gecenlerde rosenseden ıstedım maılle donmusler merkezden gonderım yapamıyoz satıs noktoları ve bayılerden ısteyın demısler nasıl olacak burda bayısı satıs noktası yok nasıl alabılırım akıl verırmısısınızz

kıslar ılk numunem geldı LANSİNOH tan hos anne fılan degılım ama genede gondermısler ıkı adet gogus pedı 1 kucuk numune paketındede krem bırde bürosur gelmıs kargo ucretı yok .bıde gecenlerde rosenseden ıstedım maılle donmusler merkezden gonderım yapamıyoz satıs noktoları ve bayılerden ısteyın demısler nasıl olacak burda bayısı satıs noktası yok nasıl alabılırım akıl verırmısısınızz

rosense sitesinden satış noktalarına bak istersen :1closedeyes:

HEHEHEHE seni beleşçi seni bizede gelmişti ondan acaba nerden geldi diye düşünmüştüm hehe sonra dağıtıyolarmış meğersem :)

ooo hayırlı olsun darısı başımıza :))))

kızlar fox un anketi var katılmışmıydık mail geldi bana trueblood içeceği kazanın dio :)
fox anketi

bilmem ki bakım bi canım :)

ii akşamlar şekerlerr
arabada çocuk var şeyi geldi banadaa kartonmuş o yaa bende mini t-shırt şeklinde sanmıştım :))
bide ilk defa denedim biliyorumdan fairy geldi bugün orjinal boy ve 3 adet de numunesi şaşırdım valla
hiç beklemiyordum :))

Back