Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[
İşte Davidoff talihlileri
Korkmaz Mataracı Menikür Günden Güllü Akçakaya Halil Türkyılmaz Halil Uğurlu
Serpil Sumer Cengiz Avşaroğlu Gülsüm Tarçın Zeynep Merve Bodur Ali Revsan
İşte Ck talihlileri
Ahmet Baylam Işık Demirtaş Işıltan Volga Işıkdağ Tuğba İzbul Alperen Değirmenci
Bedirhan Erad Rıfat Kaya Candost Hanedan Mustafa Tirşo Özkan Birol
cnm sana mail atcaklar adresini istycekler sende yolluycksn ve snra gelcek güle güle kullanın[/QUOTE]Günaydın arkadaşlar çok sevindim ya eşimin adına başvurmuştum davidoffa ona çıkmış.
şimdi napıcaz maillerde bişey yok. Onlar direkt adresemi yolluyolar,nasıl oluyo bu iş aydınlatırsanız sevinirim.
selam lenacım sen nasılsınnn :)))
banada şu arabada bebek var zımbırtısından geldi anladım bu ay her hafta bişi gelcek hehehe![]()
iyiyimm canımm benim... özledim seni nerelerdesin yaa.... şu gelen şeyleri bloguna koy bari her gün bakıom aynı... nasılsa sürekli bişiyler indiregandi yapıon blog güncel kalır böylelikle :))) gelir anam gelir sana herşey gelir kuzu bile kazanırsın geçen ki çekilişten :)))))
hahahaha gelenleri koyarsam adım beleşçiblogçuya çıkar kızzz şuan yeni yazı hazırlıyorum elimde birikti ama resim çekemediğim için paylaşamıyorum canım bugün yarın resim ekleyince ilk yazım gelicek yeni elbise aldım ya onu paylaşıcaktım giydim emme milletin gözü kaldı kemeri koptu bileeeee((
sonra elf yazım var
sonrada flormar ürünleri yazım kullandıklarım hakkında yorumlar falan
sonramda ürün karşılaştırması yapıcam :)
anam her hafta yazsam gene yetmez beaaa hehehe reklamlar bittti biraz beleş ürün arayım hahaha
saol sevtapcım sen nasılsınnn geldik gene pzt pzt :)))magrenta nasılsın canım olumunekankayizsmile
filizim güzel olurdu ama çok yer kaplar yahuu ki benim çoğu gitti dağıldı :) yeni içildi falan filan :)Kızlar herkes bugüne kadar kazandığı hediyeleri resimlesinmi????
kız senin beleşçi olduğunu sağır sultan bile duydu ahahahahha korkma duymayan kalmadı yani çekinmeden koy hahahahah gözü olanların gözleri çıksın inşallahhh arada kıçını kaşı :))))anam sende malzeme bol tabii action da çok :))) magrentanın araştırmaları devamm ediyorrrrrrrr merakla bekliyoruzz canım benimm.....
lenacım ekşın bende çok güzelim zaman kısıtlı işte :)))) biraz daha zaman ayırmam lazım canım :) istediğin bişi varmı senin için yazayım heheh![]()
iyiyim lenacım sen nasılsın
çalışıyorum iş yerindeyim :hulya: