Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hem numune istiyorum hemde korkuyorum başıma bi iş gelir diye napcam ben ya kaydirigubbakcemile3 en son süpriz yumurtadan çanta gelmişti akannehir

benimde var numune isteyip cevap yazmayanlar bella pierre mineral makyaj ürünleri sizce yeniden mesaj atayımmı ?

valla tatlım ben hepsine tekrar mail attım.hepside tekrar adres bilgilerimi istediler hele bi isteyişleri varki aman allahıım adresinizi rica etsek filann koca firmalar bir müşteri kaybetmemek için ne kılıklara giriyolar:) sende dene ne kaybedersin ki

hem numune istiyorum hemde korkuyorum başıma bi iş gelir diye napcam ben ya kaydirigubbakcemile3 en son süpriz yumurtadan çanta gelmişti akannehir
Banada geldi o çantadan:))))
kuzucuklar bugün ilk numunem geldi. heyecanım büyük :P
biobelladan parfüm numuneleri geldi zemuszemus

Canım nasıl istedin onları link verebilirmisin??

canım biobelindanın sitesine gir. üstte iletişim kısmı var.oraya numune istiyorum diye yaz. umarım gelirr

merhabaa kızlar bayıldım sohbetinize :)
bende numune sever olmak istiyoruumm:p ama nereye nasıl başvurucaz ve ücret alıyolar mı yada bi kayıbımız beni biraz aydınlatırsanız seviniriim :) teşekkürler
şimdidenolumunekankayizsmile

hoşgeldiniz kızlar da işlerin kesat zamanına denk geldiniz hehehehe :))) bu işin ilk kuralı sabırdır önden bi tüyo vereyim sizlere :))))

Kahvaltıdan Tatile on Facebook
app_2_133249480036976_4522.gif

valla tatlım ben hepsine tekrar mail attım.hepside tekrar adres bilgilerimi istediler hele bi isteyişleri varki aman allahıım adresinizi rica etsek filann koca firmalar bir müşteri kaybetmemek için ne kılıklara giriyolar:) sende dene ne kaybedersin ki

bellapierre tekrar mesaj attım dedim numune yollamasanız bile en azından bir geri dönüş yapıp numune gönderme prosedürümüz yok deseydiniz dedim bakalım henüz cevap yok

Back