Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba arkadaslar bugun aras kargoyla dıs fırcalarım geldı 4 adet bende getırene ucretınden dolayı kabul etmıyecegımı ıade ettıgımı soyledımoda alibeykoydekı subeyı aradı ucretsız verdıler aklınızda bulunsun vermeyın gerı ıade almayıp parasız verıyolar tabı sonra sorun olmazsa...

Yok, arkadaş nasıl ince bir oya ile işlendiyse aklıma terliksiz duramıyorum. Kışın pofuduk, yazın şıpıdık! Terlik, olmazsa olmaz. Womenist‘in kampanyasındaki terlikleri görünce “Harikaaa!” deyip hemen katılıverdim. Tam yazlık, evde giyilebilirlik oranı yüksek terlik.

1 Haziran’dan itibaren Womenist‘e üye olan her 10. kişi havaianas terlik kazanıyor.

Hadi bakalım, bol şans

Yok, arkadaş nasıl ince bir oya ile işlendiyse aklıma terliksiz duramıyorum. Kışın pofuduk, yazın şıpıdık! Terlik, olmazsa olmaz. Womenist‘in kampanyasındaki terlikleri görünce “Harikaaa!” deyip hemen katılıverdim. Tam yazlık, evde giyilebilirlik oranı yüksek terlik.

1 Haziran’dan itibaren Womenist‘e üye olan her 10. kişi havaianas terlik kazanıyor.

Hadi bakalım, bol şans

o kampanya bitmiş şimdi tişört kampanyası var canım

dsci0769.jpg
dsci0770.jpg

Bende çoğunu harcadım şimdi elimin altında olanları çekiverdim.o.b tamponumu koymayı unutmuşum:):)))

Son düzenleme:
selam kızlar.. varmı bişeyler bakalım nezamandır bi araştırma yapmıyorum:)

şu mahmure.com ne veriyoki forum doldurdum ama :) her 250. ye filan mı öyleyse hiç şansımız yok lenacımla ben sabır küpüne döndük vallaha

Back