• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar günaydın!
bugün sabah kargo paketi gelmiş. QSPA dan. içine 6 tane numune koymuşlar sağolsunlar.
bebeşampuanı,kremler filan var. mektupta koymuşlar. ürünler hakkında bilgide var. kargo parası vermedim. hihoyyyt
güle güle kullan cnm
kuzum şimdi gördüm mesajını no çıktı. Hemde cepten aradılar veriim mi nosu nu:)
ver cnmmm...
kızlar denemekbedava.com a üye olan var mı?
üye olan varsa bende olayım.
oldum yenii cnm

efes efes orası kesinlikle böcekci bana numune yolluyucakmıs aradı alkisalkisalkis deracindende msj gelmiş saç tüpümü cilt tipimi soruyorlar -tatlicadiarzu- geldimi sizlerede :sm_cool: telefon fln

banada mail geldi . . aynı şeyleri sormuşlarrr -tatlicadiarzu-
ınşallah kısa sürede gönderirler
Nevresim evinin anketine ben de katıldımmm . . :delphin: bakalım inşallah çıkar :lepi: kendime bol şanslar dilerim :icecream:

Son düzenleme:
kızlar bana pantene head and shoulders 3er tane krem ve fairyden deterjan numune geldi bide dergi berna lacin var

kızlar bana pantene head and shoulders 3er tane krem ve fairyden deterjan numune geldi bide dergi berna lacin var

anacım bumu numune :1shok: gecen hafta bizim kapıya koydular 4 head&sholdrs 1 fairy berna laçin mi anammm neresini koymuslar ayy öle diom ama ben daha hiç bişi alamadım umudum böcekci ewde böcek yok ama witrine koycam anı diye sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
28 Haziran 2010 tarihine kadar Petrol Ofisi’nin ınanacaksın sitesinde sorulan 6 soruyu doğru cevaplandırıp, katılım formu dolduran kişiler arasından yapılacak çekilişle 1 opel insigna werceklermiş http://www.inanacaksin.com / :sm_cool:

Son düzenleme:
gönüllerin birincisisin olsun zemuszemus ya henkele baswurdukmuki hatırlıyormusun nivea da bana numune yollayamıyoruz diye mesaj atmıs pislerrr :delphin:

Canımsın ya sositososito
Valla o kadar çok yere yazdımkii artık hatırlayamaz oldumm :1rolleyes: her gördüğüm siteye adresimi yazıorum nerdeyse :icecream: nevrim döndü :tomato:

28 Haziran 2010 tarihine kadar Petrol Ofisi’nin İnanacaksın sitesinde sorulan 6 soruyu doğru cevaplandırıp, katılım formu dolduran kişiler arasından yapılacak çekilişle 1 opel corsa werceklermiş http://www.inanacaksin.com / :sm_cool:

Çıkarmıki acaba gerçkten -tatlicadiarzu-

Canımsın ya sositososito
Valla o kadar çok yere yazdımkii artık hatırlayamaz oldumm :1rolleyes: her gördüğüm siteye adresimi yazıorum nerdeyse :icecream: nevrim döndü :tomato:

Çıkarmıki acaba gerçkten -tatlicadiarzu-

olmaz olmaz demeyelim şansımızı deneyelim arkadasım
bizede cıkabilir ayy bu arada bissürü buluyorum suan sengözlerimebaksanab

Back