• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende rosense ile ısrarlı mail görüşmelerinden sonra nasiplendim ama nasıl?
günlerce cevap bekledim en sonunda kargo ücretini kabul ettiğim mail gönderdim nasıl olsa gelen arkadaşlara 22-26 tane geldiğini okumuştum 20 taneden az gönderdiklerine rastlamadım topikte.
bana kaç tane mi geldi??????
toplam 6 adetkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
güler misin kızar mısın bilemedim.3 tl kargo verdim herhalde artık cimri mi davranıyorlar nedir bilemedimdelikafadulden ben topiği keşfedip isteyinceye kadar azalttılar numuneyi herhaldenaniknanik
birde dermalogica daki testi uygulamıştım 2-3 hafta oldu ses çıkmayınca umudu kesmiştim geçen gün 1 zarf geldi içinde 2 tane numune vardı tüp değilde şu şampuan numuneleri gibi .üzerinden anladığım kadarıyla jel ve krem göndermişler henüz denemedim sayfalarına girip bakayım:1rolleyes:

bana da 12 tane geldi 2.60 kargo ücretiyle

kızlarr yaaa adresimi istedikten sonra mail atmadı bana rosense acaba yollayacak mı? bu arada bende istanbuldayım inşallah yollarlarr :Saruboceq:

pasteldeki numune olayı bi kerelik miydi?
ben de biz anketi dolduruyoruz onlar hangi çekiliş dönemine denk gelirse ona katıyorlar sanmıştım
:(

kızlar geçen gün babystara da attım mail hemen döndüler bebeğin bez boyu ve kilosunu sordular bebeği olanlar için güzel bence bildiğim kadarıyla da 2tane bebek bezi yolluyorlarmış ilgilenenlereeedelikafadulden

bulamadım ben nerden istiyoruz mısırları anlatırmısınız 5 gün kalmış yaa mafoldumben

cnm arama motoruna mısırdanmesajvar yaz ilk siteye gir %100 doğal %100 yerli yazana orada başla yazıyor tıkla arkadaşlarına yolla her 10.kişiye 6 konserve mısır veriyorlar süperrrr mısırı da çok severim ben :içelim:

kızlar fikrimuhim diye bir site varmış bir kutu numune yolluyorlarmış sende ürünleri test edip siteye rapor yazıyormuşsun ayrıca puanların birikiyormuş biriktikçe hediyeler var onlardan alabiliyormuşsun bu siteyi duyan veya paket gelen kimse varmı?:uhm:

aradaslar rosenseden herkese farkli adet numune gelmesinin sebebi (bence) ;
rosense adreslerinizi en yakin ana bayiye yolluyor ve numuneleri o ana bayi yolluyor, ve her bayi de farkli farkli yolluyor;

tek bir merkezden gelmiyor yani numuneler.

bana gecen gun mail attilar; adresinizi istanbul ana bayiye bildirdik numuneleriniz ordan gonderilecek diye.

bakalim gelecek mi, ve kac adet gelecek ???

kızlar penguen mısıra yolladım bende hiç şanslı değilimdir ama belki yollarlar kaydirigubbakcemile3
bu fikrimühimide araştıırıyorum ilginç bişeye benziyo CADIARZU

Back
X